Dizilerden hic haz etmem ama avukat can yaman in dolunay dizisi ilgimi cekti , ona bakiyorum , 3 bolumde biten "ikisini de sevdim" dizisi ve bu sehir arkandan gelecek i de izlemistim

yabanci dizilere bagimlilik yapar diye bulasmiyorum .
Nasıl geçiriyorsun Sinan sen vaktini genelde? Borsa seanslarını da gün içinde sürekli takip edeceğini sanmıyorum.

Bu 3 dizi haricinde hic bir dizi izlemedim , takip edemeyecegimi dusundugum seyleri izlemiyorum , cok eskiden bizimkileri , bir de deli yurek i izlemistim lise zamani

onun disinda hic bir dizi izlemedim ve hatirlamiyorum

latest
damned-if-you-do-tabitha-played-by-jessica-lucas-kills-richard-sionis.jpg

Nasıl geçiriyorsun Sinan sen vaktini genelde? Borsa seanslarını da gün içinde takip edeceğini sanmıyorum.

Su sekilde soyleyim , cogu plajda denizin ortasinda raft lar vardir , GS klupte de var , moda deniz klubunun de vardir mesela, tatil yerlerinde de var , onlara yuzup uzerinde zaman gecireceksem bile telefonu da almak icin su gecirmez kilif aldim .. o kadar periyodik takip ediyorum ,etmek zorundayim

Su sekilde soyleyim , cogu plajda denizin ortasinda raft lar vardir , GS klupte de var , moda deniz klubunun de vardir mesela, tatil yerlerinde de var , onlara yuzup uzerinde zaman gecireceksem bile telefonu da almak icin su gecirmez kilif aldim .. o kadar periyodik takip ediyorum ,etmek zorundayim
Gün içinde al-sat yapmazsın diye düşünüyordum da takip ediyorsan o önemli vaktini alır zaten. Seven için de keyifli oluyor.

Koza grubu , GS , ICBCT gibi hisselerle mesgul olup da takip etmemek , gun icinde al sat yapmamak mumkun mu

15 temmuz , halkbank mudurunun tutuklanmasi ve vize krizi isi bilenlere buyuk firsatti . Sevindirici gelismeler degil elbette ama para kazanma acisindan diyorum , suni dususler (aykut kocaman stili) olduklari hissediliyordu

Amazon prime dizileri önerin mr.robota basladim fena degil

Newsroom üst düzey bir dizidir.
Konusuna baktığın zaman tuhaf gelebilir ama gerçekten çok güzel bir dizi. Ben konuların hızlı dinamik bir şekilde işlendiği dizileri seviyorum bu yüzden türk dizilerine bir türlü dayanamıyorum. Baştan iyi başlayan oluyor ama sonradan aynı yerin etrafında dönüp duruyor.

Aynen baslamis.
Izledin mi hocam
Ilk sezonu baya iyiydi 2.sezon kotu baslayip toparlamisti sona dogru.
1 yil fln oldu galiba izliyeli unuttum sayilir yav.
Yeni bölümü izlemedim de hikaye güzel ama konunun anlatılış biçimi çok bayık.Ben hala dizinin olayı ne çözemedim

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Geri
Üst Alt