Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Şey, telefon yüzünden.*Hem de.
Sana değil, seni GSE yapana kızmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şey, telefon yüzünden.*Hem de.
Şey, telefon yüzünden.
Şey, telefon yüzünden.
Mustafa bir dakika, ara bozmaya çalışıyorum.Telefon yüzünden, Almancıyım, hızlı yazıyorum. Bahanelerin bitmiyor Ünal.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa bir dakika, ara bozmaya çalışıyorum.
Mustafa bir dakika, ara bozmaya çalışıyorum.
Sorma abi, şamar oğlanına çevirdi bugün beni.Yalnız Mustafa ikidir sana iş koyuyor bilmem fark ettin mi ? Sana takmış resmen.
Bunu Savaş ilanı olarak algılıyorum, çek kılıcını.Fark ettim hemen konuyu dağıtmaya çalışıyorum. Forumda sulh cihanda sulh.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu Savaş ilanı olarak okuyorum, çek kılıcını.
Abi Mustafa bey kardeşimiz bize geldiğinde böyle değildi, katılır mısın?Senin Türkçene laf ediyor ama sormak lazım kendisi kaç dil biliyor, sen 3 dil biliyorsun.
Abi Mustafa bey kardeşimiz bize geldiğinde böyle değildi, katılır mısın?
Senin yazdığın mesajı görmedim kardeşim yapacak bir şey yokDaha önce önerdiğim bir eser idi. Keşke mesajında şahsımı onore eden bir pasaj olsaydı.
Buyrun benim?*Hem de.
Seninki kılıftandır.Tablet ve telefondan düzgün biçimde yazabilenlere hayranım, ben ne zaman tableti kullansam 5-6 editte anca kendine geliyor cümle.
Sorma abi, şamar oğlanına çevirdi bugün beni.
Bunu Savaş ilanı olarak algılıyorum, çek kılıcını.
Senin Türkçene laf ediyor ama sormak lazım kendisi kaç dil biliyor, sen 3 dil biliyorsun.
Abi Mustafa bey kardeşimiz bize geldiğinde böyle değildi, katılır mısın?
Mustafa'yı yedirmem.Biraz şaşırdı hakikaten, niye öyle olduysa artık.
Tamam abi, saygılar, hürmetler.Mustafa'yı yedirmem.
Yalnız Mustafa ikidir sana iş koyuyor bilmem fark ettin mi ? Sana takmış resmen.
Hürmetler bizdenTamam abi, saygılar, hürmetler.

Senin Türkçene laf ediyor ama sormak lazım kendisi kaç dil biliyor, sen 3 dil biliyorsun.
Mustafa'yı yedirmem.