Alakası yok abi. Kenan Bey’i karşıma alacak kadar kafayı yemedim. Türkçe hassasiyeti var bende. Senin o sözüne karşılık boş bahaneler sununca patladım ben de.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnan elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum bu konuda. Bazen vaktim var ise mesajları yazmadan araştırıyorum, doğru mu yazıyorum diye.

Bunun dışında iş yerinde ne yazık ki görevim icabı Türkçe klavye kullanmam mümkün değil. Türkçe harfler sadece Telefon üzerinden girdiğimde mevcut.

Her ne kadar çabalasam bile sizin seviyenize gelemem. GSE Rütbesinin kriterleri Türkçe konusunu içeriyor, biliyorum. Eğer bu kritere uygun değil isem rütbenin alınması benim için bir sorun teşkil etmez.

Telefon konusu aslında goy goy amaçlı idi ama gerçeklik payı var. Telefonda SwiftKey uygulamasını kullanıyorum. Bu uygulamanın özelliklerinden biri kelimeleri düzeltmek ve daha hızlı yazmak için kelimeleri ön görüp önermek. Bende bazen o önerileri tam olarak okumadan seçiyorum, ortaya saçma bir şey çıka biliyor.

Son düzenleme:
İnan elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum bu konuda. Bazen vaktim var ise mesajları yazmadan araştırıyorum, doğru mu yazıyorum diye.

Bunun dışında iş yerinde ne yazık ki görevim icabı Türkçe klavye kullanmam mümkün değil. Türkçe harfler sadece Telefon üzerinden girdiğimde mevcut.

Her ne kadar çabalasam bile sizin seviyenize gelemem. GSE Rütbesinin kriterleri Türkçe konusunu içeriyor, biliyorum. Eğer bu kritere uygun değil isem rütbenin alınması benim için bir sorun teşkil etmez.

Telefon konusu aslında goy goy amaçlı idi ama gerçeklik payı var. Telefonda SwiftKey uygulamasını kullanıyorum. Bu uygulamanın özelliklerinden biri kelimeleri düzeltmek ve daha hızlı yazmak için kelimeleri ön görüp önermek. Bende bazen o önerileri tam olarak okumadan seçiyorum, ortaya saçma bir şey çıka biliyor.

Olur mu öyle şey daha neler. Takılıyoruz. Elinde olan bir şey değil. Sen de ve da ları doğru ayır yeter gerisi önemli değil :D

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyüksün Erman Bey. Mehmet Bey ve Kenan Bey enteresan bir şekilde ya konuyu farklı yerlere çekiyorlar kasıtlı ya da cepheleşme amacındalar.

İyi Forumlar :asd22:
Böyle bir intiba vermeleri hoşuma gitmedi. Bundan böyle kendilerini daha dikkatli izleyeceğimden emin olabilirsin.

İyi forumlar.

Los pilares de la Tierra (TV Mini-Series 2010) - IMDb

8 bölümlük bir mini dizi. Aynı isimde bir kitaptan uyarlanmış. Tarihi dizi sevenlere tavsiye ederim. Yeter ki beklentiyi düşük tutun. Rome, Got gibi bir dizi beklemeyin.

İçinde bol bol klişe var yalnız oyuncular çok iyi bir de böyle saf aşk hikayesi izleyeli uzun zaman olmuş o yüzden çok hoşuma gitti.

young sheldon dizisine basladim

ilginç dizi ama big bang teoriden daha iyi

mr robotun 3. sezonu karambol seklinde geciyor

Bahtiyar Ölmez radarıma girdi.Rahmetlinin Sahte Kabadayı filmi gibi olmuş.Başroldeki 3 adamın oyunculuklarını severdim zaten.Özellikle Pardon filmindeki Ali Çatalbaşı gördükçe otamatikman film aklıma geliyor.Dizideki tek sorun mahalledeki çekimlerin çok olması.O bölümlerde gerçekten sıkıldım.

leftovers adli dizinin ilk bolumune goz attim
izlenebilir duruyor ilk etapta

the good doctor cok guzel 1 dızı

Limitless'ın dizisini izleyen var mı baya övmüşler ama yorumlarda.

Geçen haft Punisher'a başladım ama 3. bölümden sonrasını izlemedim. Baydı biraz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Limitless'ın dizisini izleyen var mı baya övmüşler ama yorumlarda.

İlk çıktığı zaman başlamıştım 2 yıl önce falandı galiba o da Bradley Cooper hatrına. Dizisi filmi gibi beni çok sarmamıştı. Bradley Cooper'da dizide çok az gözüküyordu zaten. Dizi daha çok polisiye dizilere benziyordu. Tabi ben 4-5 bölüm falan izleyip bırakmıştım ilerleyen bölümlerde belki dizi güzelleşmiştir.

Kırgın Çiçekler çok güzel bir dizi. Tavsiye ederim.

netflix dizisinde ki sarı karıyı görmekten bıktım arkadaş o yüzden onu görünce diziyi kapıyorum her diziye atlamış

Geri
Üst Alt