jQZadW.png

Taboo (TV Series 2017– ) - IMDb

Tom Hardy'nin başrolde olduğu dönem dizisi, canlandırdığı karakter James Keziah Delaney, Afrika'da iken babasının ölüm haberini alır ve kaçak 14 elmas ile beraber Londra'ya geri döner.

1814 Londra atmosferi müthiş.

THE LEFTOVERS muthis bir dizi
ilk sezon haric, o tirt ama ilk sezonu atlatirsaniz 2 ve 3 mukemmel. izledigim en meali derin dizi olabilir. superb shit

Spartacus Blood and Sand'ı izlememiştim güzelmiş. Tavsiye ederim.

Üstad ganicusun spin off sezonunu atlamamışsındır inş renktaş ilerde lazım olacak çünkü o sezon. :)

Spartacus gods of the arena sezonun da sanırım. 3 sezonu bitireyim onu izleyeceğim. Zaten o sezonla ilgili baya spoiler veriyor izlediğim bölümler. :)

Aynen Gannicus reisin sezonu aslında Spartacus öncesini anlatıyor. Hikaye açısından ilk onu izlemek lazım o da güzel baya.

Az kaldı onu da izleyeceğim. :)

person of interest'i dün bitirdim. o kadar ahim sahim bir dizi degilmis acikcasi. 103 bölümün belki 80 tanesi ayni sekilde baslayip bitiyor. acaba bir sonraki bölümde ne olacak diye bir bekleyis olmuyor hic. 3.sezondan rastgele dalan birisi anlamakta sorun yasamaz.

6.5/10

person of interest'i dün bitirdim. o kadar ahim sahim bir dizi degilmis acikcasi. 103 bölümün belki 80 tanesi ayni sekilde baslayip bitiyor. acaba bir sonraki bölümde ne olacak diye bir bekleyis olmuyor hic. 3.sezondan rastgele dalan birisi anlamakta sorun yasamaz.

6.5/10
Ben 2. sezonda bırakmıştım galiba. Herkes kendi yoluna gidiyordu ya sezon finalinde o sezon.

Sıkıyor belli yerden sonra.

LEFTOVERS'i izlediniz mi (bilhassa 2 ve 3. sezonlarini)

Politik, siyasi dizi arayan varsa veya dizilerdeki klişe konulardan sıkılan varsa Okkupert'i öneririm.
2. sezon finalini yaptı geçen. Şu ana kadar harika gidiyor. Konusu gerçekten izlettiriyor kendini. Konuşmalar Norveççe. Onu baştan belirteyim. Bence dinlemesi çok zevkli bir dil. :D

IMDB: 7.7

Konusu: Yakın bir gelecekte Rusya’nın Avrupa birliği adına Norveç’i işgal etmesini konu alan yapımda bu agresif kararın nedeni küresel ısınmadan nasibini fazlasıyla almış bir dünyada yeni ve çevreci Norveç hükümetinin Kuzey Denizi’nde petrol ve doğalgaz çıkarmayı bırakmış olması.

MV5BMTUxNDAyMDMyM15BMl5BanBnXkFtZTgwNjMzNTQzNzE@._V1_.jpg

Banada bi dizi önerin.. Çok basitimdir aslında Prison Break ve Walking Dead 'i severek izledim. Tarzıma öğrendiniz yardım plss.. Bide True Detective..

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

jQZadW.png

Taboo (TV Series 2017– ) - IMDb

Tom Hardy'nin başrolde olduğu dönem dizisi, canlandırdığı karakter James Keziah Delaney, Afrika'da iken babasının ölüm haberini alır ve kaçak 14 elmas ile beraber Londra'ya geri döner.

1814 Londra atmosferi müthiş.

Hiç sevmedim ilk bölümlerini, devamı nasıldı ?

The Crown'ı izleyen var mı?

Güzel Netflix dizileri lazım.

Geri
Üst Alt