Banada bi dizi önerin.. Çok basitimdir aslında Prison Break ve Walking Dead 'i severek izledim. Tarzıma öğrendiniz yardım plss.. Bide True Detective..

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Hiç sevmedim ilk bölümlerini, devamı nasıldı ?

Olayları çok sıkıştırmışlar o yüzden biraz yavaş ilerliyor ama gideri var.

170x170bb.jpg

Sevdiğim diziler şunlardır;

Game Of Thrones
Stanger Things
Westworld
True Detective 1. Sezon
Dexter
Breaking Bad
Prison Break
Lost
Chuck
How I Meet Your Mother

Bu listeye neyi eklememi önerirsiniz arkadaşlar

LEFTOVERS'i izlediniz mi (bilhassa 2 ve 3. sezonlarini)

İlk sezonun kaliteli versiyonunu bulmakta zorlandım, 1080p yok bari 720p olsun dedim bugün biraz daha araştırdım, neticesinde 300 mb'lik standart tvrip versiyonu indirdim bu gece başlamayı düşünüyorum.

İlk sezonun kaliteli versiyonunu bulmakta zorlandım, 1080p yok bari 720p olsun dedim bugün biraz daha araştırdım, neticesinde 300 mb'lik standart tvrip versiyonu indirdim bu gece başlamayı düşünüyorum.

bravo heis dogru bir karar
ztn ilk sezon ziyadesiyle vasat o yuzden kaliteyi salla
ama soyle bir 2ye geldiginde hatta 2nin son 3-4 bolumune, ondan sonrasi izledigim en iyi 3 sey arasina girebilir

Game Of Thrones
Stanger Things
Westworld
True Detective 1. Sezon
Dexter
Breaking Bad
Prison Break
Lost
Chuck
How I Meet Your Mother

Narcos, walking dead (başla sıkıldığında bırak, illa tamamını izlemek zorunda değilsin) , hannibal , american horror story sezon 2 ,punisher aklıma şimdilik bunlar geldi.

Game Of Thrones
Stanger Things
Westworld
True Detective 1. Sezon
Dexter
Breaking Bad
Prison Break
Lost
Chuck
How I Meet Your Mother

Ben daha izlemedim ama Black Mirror baya beğeniliyor

Mr Robot da kaliteli dizi (oldu).

Beyler bir yardım isteyecegim 2 dizi arasında kaldim belki konuları farkli ama birini secmenizi istesem boardwalk empire mi ? The wire mi ? Hangisine başlamalıyım ?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bir yardım isteyecegim 2 dizi arasında kaldim belki konuları farkli ama birini secmenizi istesem boardwalk empire mi ? The wire mi ? Hangisine başlamalıyım ?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş ikiside kaliteli dizi ama Wire,Prison Break-Breaking Bad gibi dizilerle efsane statüsündedir,ikisinide izle farklı türlerde zaten ama ikiside sıkmaz, yinede Wire çok başka,hatta bende Wire'a benzer ya da yaklaşan film tavsiyesi arıyorum

Geri
Üst Alt