# Djibril Cisse

Cevap: # Djibril Cisse

Son vuruşları nasıl tam hatırlamıyorum ama dikine oynayan baros gibi topla driblingi iyi olan hızlı bir oyuncu geçtiğimiz yıllarda üst üste şanssız sakatlıklar yaşamıştı ancak toparlanmışa benziyor yararlı olabilecek bir oyuncu

İddaa ediyorum ben hayatımda bu kadar acı sahne görememiştim.Yahu adamın ayağı öyle bir kırlmış ve bu kırılma anı o kadar acı resmedilmişti ki ikinci kez bakamıyor bile insan.

Baros'la beraber artık bu hafta kim cezalı olacak diye yarışa girerler..

Baros her hafta sarı görüyor.. Bu Cisse zaten işi sarıya falan bırakmaz.. Direk 2 haftada bir kırmızıyı görür..

Muhtemelen de ilk derbi golünden sonra Nouma tadında bir TOMBALA çekme olayına girer ve biter gider..

Bizim ülkede barınması ve top oynaması imkansız.. Evet yetenekli ama imkansız.

O yüzden daha mantıklı isimlerin peşinden koşalım(ya da hayal kuralım).

başımızda artık sikibbe yok rijkaardın ağırlığı olucak takımda öyle kimse kolay kolay kart fln göremez

Cisse karizma olarak taraftarımızın ilgisini çekicek bir isim sakatlıklardan sonra performansı geçen sene fena da değil ama oyuncuyu marsilya bize öle üçe beşe bırakmaz

cisse_280x390_478766a.jpg

Keşke gelse yaa:D

bu adam hem futboluyla hem karizmasıyla türkiye de çok konuşulur galatasaray a da çok faydalı olur bence de keşke gelse

bu adam hem futboluyla hem karizmasıyla türkiye de çok konuşulur galatasaray a da çok faydalı olur bence de keşke gelse

Biz karizmaya cok takiliyoruz:D Karizmanin futbola ne gibi bir katkisi var acaba?

Pazarlama haric...Ama Cisse´yi bende cok begenirim...

Özellikleri cok ve aslinda cok güclü ve süratli bir golcü...

Milan Baros´a bu kadar laf ettik ama nasil cikti?Milan Baros böyle patlama yapiyorsa, Cisse hayli hayli yapar...

Ayrica Cisse´nin Nouma ile uzaktan yakindan alakasi yok..Tipine bakip yorum yapmis öbür arkadas...Nouma kadar hircin bir futbolcu degil Cisse....

Lincoln ile kıyasladıysan karizma olayını o anlamda demedim sempatik ya hani onun için ayrıca çokta kalite futbolcu

Hem gudjohnsen hem d.cisse konusunda Rijkaard transferi gibi hedef şaşırtıyo olabilir yönetim.Eğer iki haberde doğruysa..

Geri
Üst Alt