DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Her ülke altyapidan itibaren belirli bir sistem oturtmak icin haril haril calisiyor. Hollanda yillardir ayni sistemi oynuyor, keza Italya da öyle.

Ülkede futbol adina söylenen en büyük yalan zaten "sistem oturtacagiz" lafidir. Onlarca yildir bir türlü oturtulamadi bu sistem. Oturtmak isteyen yok zaten de, laf olsun corba olsun.

Kardeş sistemi bir kenara bırakalım

İki pozisyonda serdar ve şenerin tarafından Hırvatlar göstere göstere araya bıraktı

Ben 15 sene Almanya'da yarı profesyonel top oynadım

Defans oyuncusuydum temel eğitimlerden biri pozisyon alma

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Terim'in Yunus Malli gibi bir oyuncudan faydalanmamsi futbol bilgisi gösteriyor bizlere. Inanilir gibi degil. Volak Sen ve Olcay Sahan gibi vasatlar giriyor, Yunus gibi kalite kenarda. Ne diye aldin alman milli takiminin elinden ne güzel oynatacaklardi belki.

Evet yunus ta muthiş yetenek aynı chedjou gibi değil mi hakan kardeşim :D

Volkan
Şener-Ömer-Serdar-Caner
Oğuzhan-Ozan-Tolga
Emre-Cenk-Hakan

Terim'in Yunus Malli gibi bir oyuncudan faydalanmamsi futbol bilgisi gösteriyor bizlere. Inanilir gibi degil. Volak Sen ve Olcay Sahan gibi vasatlar giriyor, Yunus gibi kalite kenarda. Ne diye aldin alman milli takiminin elinden ne güzel oynatacaklardi belki.

İşin komik tarafı bu adam Türk futbol tarihinin en başarılı TD si. Akıl alır gibi değil.

Gol yememek için oynadık, kalitemize göre oynadık ve 1 puan aldık.

Ofansif oynasaydık maç 3, 4-1 biterdi.

Ofans: Hırvatistan
Orta saha: Hırvatistan
Defans: Hırvatistan

Bi kalecimiz onlarınkiden daha iyi.

:confused:

Crnq4q5WAAAlYwH.jpg

İşin komik tarafı bu adam Türk futbol tarihinin en başarılı TD si. Akıl alır gibi değil.
Türk futbolunun ne durumda oldugunu özetleyen bir gercek.

Ama UEFA Kupasini aldi diye bir 40 sene daha avuturlar insani. Di Matteo dediginiz adam Sampiyonlar Ligi'ni kazandi. Lan adamin esamesi okunmuyor.

Bizim ülke'den cidden cacik olmaz.

Son düzenleme:
Hakan'ın milli takımda iyi oynamadığı da Terim'in ligde oynayanları diğerlerine göre kolladığı da ayrı ayrı gerçekler. Yoksa Ahmet Çalık diye bir adam yerine Aaytaç filan çağrılmaz mı? Tolga aynı Tolga olarak Hertha'da kalsa alınır mıydı? Gökhan yurtdışında Ömer Türkiye'de olsa Gökhan alınmaz takıma Ömer alınırdı. Bunlar gerçekler.

Kenan kardeşim takımlarda iyi oynamaları milli takımda iyi oynayacakları anlamına gelmez. lakin bu kıstas büyük oyuncu olma yolunda bir değerdir ve bir kenara yaz Hakan büyük bir oyuncu olamayacak aynı Nuri gibi 3-5 sene sonra kaybolup gidecek.

Olabilir gelecekte ne olur bilemem

Ama adam şu anda Bundesliganın en yetenekli oyuncularından ve iyi maçlar çıkarıyor

Ha benim değerlendirmem takımında ne oynadıkları umrumda değil milli takım önemli diyorsan

Kendi takımında afedersin poposunu yırtanlar milli takımda yokları oynuyorlar

Örnek gökhan Gönül volkan Demirel

Son düzenleme:
Kardeş sistemi bir kenara bırakalım

İki pozisyonda serdar ve şenerin tarafından Hırvatlar göstere göstere araya bıraktı

Ben 15 sene Almanya'da yarı profesyonel top oynadım

Defans oyuncusuydum temel eğitimlerden biri pozisyon alma

Ben Amatör de oynuyorum ve ben de stoperim, öyle aval aval rakibe baksam tekme tokat döverler beni.

Bizim oyuncularin pozisyon bilgisi cok kötü. Bunu bizim Cimbomun maclarinda da hep görüyoruz, bir Carole'a bakiyorum bir de Sabri'ye.

Carole nerede ne zaman duracagini cok iyi biliyor, Sabri ise tamamen fatal error. Is iste altyapidan basliyor, sen dogru egitimi vermiyor musun oyunculara.

Sabri den devam edersek bu adam 30'undan sonra yavas yavas orta acmayi ögreniyor. Burak 30 yasina gelmis hala 2m pas atamiyor topu kontrol edemiyor. Saka gibi ya.

şimdi biz bu kadro ve oyunla konyada filan hırvatlarımı yenecez yada ukraynaya mı

terim hayal satmaya devam ediyor

Fstats Analiz ‏@FstatsAnaliz A Milli Takım Euro 2016'da Hırvatistan karşısında 1-0 kaybederken 101.9 km. mesafe kat etmişti. Dün akşam ise 112 km. mesafe kat etti

101km ne yawww

demogaj vida vedran corluka ikiside üst düzey adamlar özellikle vida ne işi var kievde büyük takımlarda cok rahat oynar

Hırvatistan'ın teknik direktörü Cacic, maç öncesi arkasında 9 numara Fatih Terim yazan Hırvat Milli Takımı formasını Terim'e hediye etti.

Geri
Üst Alt