DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

avrupa şampiyonaından daha berbat bir milli takım vardı sahada begenenler vardır mutlaka

tek bir pozisyon yok koca macta 2 şut var

ve seyircisiz macta 1 puan aldık diye çıldırıyoruz

acaba gercekten çıkabilecegimize inanan varmı

Beyler ilk önce hakanı Leverkusende izleyin ondan sonra kesin değerlendirmenisi yapın

İzledikten sonra türkiyeden yanına yaklaşabilecek bir tane adam söyleyebilirseniz helal olsun

Şu bir oyuncuya bağlama huyundan vazgeçmemiz lazım

Futbol takım oyunu ve takım işlemiyorsa dünyanın en yetenekli oyuncusu bile bişey yapamaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
aynen hakana gelene kadar o kadar kazma var takımda, messi bile bi dönem arjantinde etkisizdi keza ronaldo da

Bizim bir atletico madrid maçı vardı tek şut başka bişey yoktu. Ona benzedi bu maçta

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

mactan once luzumsuz luzumsuz handikap olur , 4-0 yazin oraya diyenler ? .. bari bilemedik deyin ,alintiyla mi cevaplayalim illa

mac oynansin degerlendirmeleri sonuctan sonra yapalim , su olur bu olur diyorsunuz tutmuyor iste

Ben de yeniliriz diyenlerdenim ama senin cikip böyle atip tutman da sacma olmus bence. Yine Euro da oldugu gibi resmen TAMAMEN sans faktörü ile ilk yarida fark yemedik.

Ikinci yari biraz dengelendi ama senin takimin futbol adina kocaman bir sifirdi. Iyi oynayip berabere kalsak haklisin derdim yazdiklarin ile ama sahada futbol diye birsey yok.

Sonra da cikar millet Calhanoglu, Nuri, Yunus vs gibi yurt disinda yetismis egitim görmüs adamlara milli takimda cöp berbat vs gibi seyler der. Bunlarin hepsi kücüklügünden beri sistem ile kalkip sistem ile yatmis oyuncular. Bizde hersey kaos, saha disi saha ici hersey kaos. Milli takimda bu adamlarin varlik gösterememesi kadar dogal birsey yok benim gözümde.

Tek Sen mi Bundesliga izliyorsun.
Beni ilgilendirmez lesh oğlu lesh oynuyor milli takımda,banane leverkusende isterse 55 gol atsın senede. Ben milli takıma bakarım Anadolu topçusu koy bundan faydalı olur

AMA hakan leverkusende muthiş oynuyor!!!! Dediğin gibi BİZE NE !!!!

Nuri kendini yerin dibine soksun Allahın leşi. O da hakan gibi adı var başka hiç bir halt ettiği yok. Bak kardeş bir adam yıldızsa ki siz öyle diyorsunuz, Arda nın olmadığı maçta sazı neline alır yer mer dinlemez oynardı kısaca geçiniz arkadaş Hakan ın maksimum 2 yılı var nuri gibi silinmeye.

Cidden sen bu adamları milli takım dışında bir kere bile izlememişsin

Yıllardır sistemi olmayan milli takım üzerinden biri çoğunlukla kanatta oynatılan diğeri yedek bırakılıp ozanın oynatıldığı Anadolu takımından farkı olmayan bir milli takım üzerinden değerlendirme yapmak biraz enteresan

İkide bir ovülen dünya yıldızı benim gözümde terbiyesiz ahlaksız arda avrupa Şampiyonasında ki üçüncü maçta bile sürünüyordu

Maç kadrosuna baktım bu maç izlenmez dedim izlemedim şahsen ozan tufan ismail şener vs vs bir çok oyuncu var bunların artık milli takımda olmaması lazım

Maci beraber izledik , 3 direkten donen top var , seyircisiz mac , attigimiz gol sans .. Hepsi kabulum . Fakat mac 1-1 bitti , bu super lig degil , 10 tane mac var hepi topu ve sen grubun favorisinden deplasmanda 1 puan almissin ve diger 4 takim da 2 ser puan kazanmis ..

Bir hirvat deplasmani daha oynamayacaksin , ama rakiplerin oynayacak . eger bu takim ukraynayi yenip , izlandaya da yenilmezse muhtemelen ilk 2 de yerini alir gibi duruyor

artik 2002 de yok avrupa takimiyla oynamadik = sans

2008 de , son dakikalarda attik = sans

2016 elemeleri , son dakika selcuk golu ve en iyi ucunculuk = sans

ama fransada , irlandanin italyayi yenmesi ile elendik daha yeni , sanssizlik degil mi , isvicreyle 4-4 kaldik ,deplasman goluyle elendik , sanssizlik degil mi .. letonyaya tonla gol kacirdik 15 sene evvel ve elendik , sanssizlik degil miydi

uzun vadede sans ve sanssizlik esitlenir , ben hirvat deplasmanini yenilmeden gectim mi , rakiplerim de birbirlerini yenemedi , buna bakarim

bu takım gruptan falan çıkamaz adamlar tek kale top oynadı atagımız bile yok nerdeyse

Tek Sen mi Bundesliga izliyorsun.
Beni ilgilendirmez lesh oğlu lesh oynuyor milli takımda,banane leverkusende isterse 55 gol atsın senede. Ben milli takıma bakarım Anadolu topçusu koy bundan faydalı olur

Eee koyduk olcay volkan cenk

Sonuç?

Ben isimlerini bile Pek duymadım

Son düzenleme:
Rakip hırvatistan olduğu için üstün mücadele ve bolca sansla puan aldık. Ama en tehlikeli oyun bu oyundur işin gerçeği hiç bir oyuncu kosovaya bu şekilde motive olup mücadele etmez ve işin atak kısmında sadece emre mor olduğumuz için etkinliğimiz çok az olacaktır. Küçük maçlarda çok zorlanacağız umutsuz bir turnuva

Euro öncesi iste ilk Izlanda macinda ayni neden ile 3 tane yedik geldik ya. Mac öncesi Hasan Sas falan medyada "Elleriyle topu kaleye götürseler 3 defa götürürler" gibi sacma sapan bir sürü laflar dönüyordu. Insanlar tamamen isime odakli yorum yapiyor veya tavir aliyor.

Az biraz rakibi izleyip analiz etmeyi tenezzül etseydi Terim ve oyuncular orada böyle rezil futbol sergilemezdik.

Kosova da Finlandiya da zorlar bizi. Ukrayna ve Izlanda'dan hic bahsetmiyorum zaten.

Eee koyduk olcay volkan cenk

Sonuç?

O zaman Git leverkusenli hakan i tut sen.

Ayrıca bu adi herif ve menajeri bizi kullandı resmen zamanında. Bilerek sakatlanmamak için de oynamayabilir bundan herşey beklerim

Cidden sen bu adamları milli takım dışında bir kere bile izlememişsin

Yıllardır sistemi olmayan milli takım üzerinden biri çoğunlukla kanatta oynatılan diğeri yedek bırakılıp ozanın oynatıldığı Anadolu takımından farkı olmayan bir milli takım üzerinden değerlendirme yapmak biraz enteresan

İkide bir ovülen dünya yıldızı benim gözümde terbiyesiz ahlaksız arda avrupa Şampiyonasında ki üçüncü maçta bile sürünüyordu

Nuri nerede şimdi? oynasa seyredeceğiz zaten. 5 yıl öncede Nuri vardı yine yokları oynuyordu rahat ol.Bir de Nuri arda nın kramponunu taşır yetenek konusunda. Kıyasladığın adamlara bak.

Şurda lesh oğlu lesh dediğiniz selçuk un yüzde 1 i kadar faydası oldumu kaç senedir şu takıma.

Evet doğru sorun bu adamlarda yıllardır ne oynadığı belli olmayan sistemi oyun şablonu olmayan milli takımda değil

Evet realde de sistem yoktu nuri kendini gösteremedi orada tey Allah ım nuri yi övüyorsun ya kardeş kusura bakma hele hele Arda ile kıyaslıyorsan hiç kusura bakma.

O zaman Git leverkusenli hakan i tut sen.

Ayrıca bu adi herif ve menajeri bizi kullandı resmen zamanında. Bilerek sakatlanmamak için de oynamayabilir bundan herşey beklerim

Ben kimseyi tutmuyorum

Siz bir oyuncuya takmışsınız adamı ozandan falan yeteneksiz yaptınız

Doğru ya milli takımımız makine gibi işliyor maşallah

serdar iyi oynadı mehmet topalda öyle ama çalhanoglu bu çocuk napıyor belli degil sahada resmen dolanıyor frikik olsunda şut ceksin diye oynuyor bence hayal kırıklıgı

020f9119-2aa2-4f57-9fa1-29a8b103cde5.jpg

Geri
Üst Alt