DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Doğru malesef Leverkusende ki gibi faydslı oynamıyor

Ama hakana yeteneksiz deyip ardayı Nuri ile kıyasladığımı düşünüp atarlanıyorsun ki kıyaslamadım ama Bundesliganın en yetenekli oyuncularından birini türkiye liginde ki orta saha oyuncuları ile kıyaslıyorsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yeteneksiz demedim MİLLİ TAKIMA ZERRE FAYDASI YOK DEDİM!!!!

Nuri yıllardır bir halta yaramadı boş yere savunmayın

Malli
Tolga
Ömer

gibi almancılara şans verilmeli

Nuri Sahin - Performans 15/16 | Transfermarkt

şuradan bak istersen yere göğe sığdıramadığın nuri yi geçen sene ne OYNAMAMIŞ gör!!!!
Nuri Türkiye'de top oynasa her maç bankoydu. Kaan - Okay - Ozan orta sahası nedir? Adamcılık oynuyor yine. Serdar bizde yedek
Şener FB'de yedek
Bjk Cenk'i yedek yaptı
Kaan 2.lige gitti
İsmail FB'de yedek

Şunlar çok klas oyuncular nedeniyle yedek herhalde. FB, BJK ve bizim yedeklerimiz Dortmund'un tribündeki adamından iyi değildir. Bu üsttekiler için kimse ne oynadı da forma giyiyor demiyor mu?

Nuri Sahin - Performans 15/16 | Transfermarkt

şuradan bak istersen yere göğe sığdıramadığın nuri yi geçen sene ne OYNAMAMIŞ gör!!!!

Birde sakatlık raporuna baksaydın kaç maç kaçırdığını falan

Bu adamın yeteneğini ortadan kaldırmaz be kardeşim

Benim fikrim sabit Bundesliganın iyi takımlarında iyi oynayan oyuncular ve ozan Okay selçuk gibi oyuncular

Sabaha kadar tartışsak benim fikrim değişmez çünkü adamların yeteneklerini ve Bundesligada ki performanslarını biliyorum

Milli takımda hakanın iyi performans gösteremediğime katılıyorum ama bunun tek suçlusu oyuncu değil

malesef bu bizim hastalığımız hastalığın adıda ''günümüzde olursak yenemeyeceğimiz takım yok aksi takdirdede yenilmeyeceğimiz'' nefret ediyorum bu işten artık vasat ve vasat üstü bütün takımların az çok bir oyun şablonu taktiği karakteri var.Peki bizim ki nedir ??!! Yıllardır ne yaptığımızı bilmeden oynuyoruz ne işin atak kısmında nede defans kısmında 4 defans 3 defansif ortasaha ile oynuyoruz sözüm ona defans yapıcaz ilk 30 dk 4 top direkten dönüyor bir ton pozisyon veriyoruz atak oynasak folluk oluyoruz. Fatih Terim dahil ülke futboluna reset atmamız lazım artık. İşi en başından ciddi bir şekilde çözmeliyiz. Gerekirse bu işin profosörleri kimse incelesinler durumu bizim fizik yapımıza karakterimize en uygun oyunu bulup ülke futbolunu buna göre şekillendirmeliyiz.

Her ülke altyapidan itibaren belirli bir sistem oturtmak icin haril haril calisiyor. Hollanda yillardir ayni sistemi oynuyor, keza Italya da öyle.

Ülkede futbol adina söylenen en büyük yalan zaten "sistem oturtacagiz" lafidir. Onlarca yildir bir türlü oturtulamadi bu sistem. Oturtmak isteyen yok zaten de, laf olsun corba olsun.

Buyur kardeş muthiş futbol bilginle benim görüşümü çürüt NURİ LEŞ in önde gideni. Buyur dinliyorum, bana nuri yi anlat kardeş. Anlatta forum bilgi sahibi olsun :D
Neyin kafasini yasiyorsun sen ya cidden kafan güzel mi soracam da gerek yok. Görüsümü cürüt diyor, ben kendim begenmedigimi söylüyorum.

Ama orda oynamadi örnegi argüman mi arkadas kafan neden yapilmis senin. De Bruyne de Chelsea de oynayamadi, Pogba zamaninda Manchester'de oynayamadi, bir sürü örnekleri var.

Birde sakatlık raporuna baksaydın kaç maç kaçırdığını falan

Bu adamın yeteneğini ortadan kaldırmaz be kardeşim

Benim fikrim sabit Bundesliganın iyi takımlarında iyi oynayan oyuncular ve ozan Okay selçuk gibi oyuncular

Sabaha kadar tartışsak benim fikrim değişmez çünkü adamların yeteneklerini ve Bundesligada ki performanslarını biliyorum

Milli takımda hakanın iyi performans gösteremediğime katılıyorum ama bunun tek suçlusu oyuncu değil

Ne zaman ki performans 5 yıl önceki mi? Şimdi mi? Nuri bitmiş bir oyuncudur sakat makat bizi ilgilendirmez sonuca bakalım son 5 yıldır bir tane iyi senesi var mı?

BOMBOS bir muhabbet dönüyor burada.

Ergin Ataman'dan sonra Galatasaray'in baska bir efsanesi tarafindan rencide edilmissin

Gecmis olsun
Hırvatlar 6-7 pozisyona girdi. Şu kadroyla herhangi bir deplasmandan 1 puan alabilmek şanstır. Hiç atak yapamadık. Skor yorumculuğundan çok oyuna bakmalı, ezildik. Mıstık Denizli Lazio maçına Sneijder+Podolski ve kaleci dahil 9 defansla çıktı, şansa berabere kaldık ve rövanşta skor olarak da paspas yaptılar. Çekirge 1 sıçrar hadi 2 sıçrar ama 3.de işin biter.

Abi oynadığı maçları izlemeden istatistikler ile değerlendirilme ne kadar doğru

Bunun sakatlığı var sonuçta

Kenan kardeşim takımlarda iyi oynamaları milli takımda iyi oynayacakları anlamına gelmez. lakin bu kıstas büyük oyuncu olma yolunda bir değerdir ve bir kenara yaz Hakan büyük bir oyuncu olamayacak aynı Nuri gibi 3-5 sene sonra kaybolup gidecek.

Terim'in Yunus Malli gibi bir oyuncudan faydalanmamasi futbol bilgisi gösteriyor bizlere. Inanilir gibi degil. Volkan Sen ve Olcay Sahan gibi vasatlar giriyor, Yunus gibi kalite kenarda. Ne diye aldin alman milli takiminin elinden ne güzel oynatacaklardi belki.

Son düzenleme:
Nuri Türkiye'de top oynasa her maç bankoydu. Kaan - Okay - Ozan orta sahası nedir? Adamcılık oynuyor yine. Serdar bizde yedek
Şener FB'de yedek
Bjk Cenk'i yedek yaptı
Kaan 2.lige gitti
İsmail FB'de yedek

Şunlar çok klas oyuncular nedeniyle yedek herhalde. FB, BJK ve bizim yedeklerimiz Dortmund'un tribündeki adamından iyi değildir. Bu üsttekiler için kimse ne oynadı da forma giyiyor demiyor mu?

Saçmalıktır bu 3 lü nasıl top çevirir ve oyun kurar biri bana anlatsın.Alper Topal Tolga veya Tolga Topal Oğuzhan yapabilir. İsmail yerine Hasan Ali daha yerinde olur. GG yoksa Sabri yada Şener oynar başka şansı yok. Ömer acilen ikna edilmeli milli takım için . Hakan Çalhanoğlu malesef toplu topsuz oyunda milli takımda kocaman bir 0 attığı gol yanıltmasın kimseyi. Mağdem ki Ardayı keseceksin ozaman Volkan Emre atak kanatları yada Gökhan Emre yapacaksın

Geri
Üst Alt