- 20 Haziran 2011
- 57.696
- 63.047
- 4.533
Almancilari doldurmusun kadroya MurkyimHarun
Şener Ömer Çağlar İsmail
Mehmet Tolga
Emre Hakan Yunus
Mevlüt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almancilari doldurmusun kadroya MurkyimHarun
Şener Ömer Çağlar İsmail
Mehmet Tolga
Emre Hakan Yunus
Mevlüt
Bi zahmet alalim artik ,1-2 diyorum gol yeriz kesinMac tahmini alalim![]()
Harun formda şuan, Babacan'ı okadar iyi bulmadım. Ömer'in mutlaka oynaması lazım bence. En iyi adamımız stoperde.Babacan gayet iyidi dün ? penaltiyi kurtarabilirdi ama adi üstünde PENALTI. Hakan Ömerden daha iyidi dün . Gerisine katiliyorum orta sahayi siki tutmamiz gerek
Harun formda şuan, Babacan'ı okadar iyi bulmadım. Ömer'in mutlaka oynaması lazım bence. En iyi adamımız stoperde.
Hak edene forma veriririz reys.Almancilari doldurmusun kadroya Murkyim
Omer'e bu yaz 25-30 milyon fiyat bictiler, Leverkusen birakmadi ama seneye sozlesmesindeki bir maddeden dolayi Dortmund ucuza alacak (10-15m civari bi rakama alacak) Omer'i Turkiye'de su an hic bir takim alamaz, Omer de bence Turkiye'de oynamaz su an, ilerde belki, bizim 4.5 milyonluk Serdar da normalde Leverkusen'de yedek dahi olmaz, zaten alinmasini da sacma bulmustum, gercek degeri de 4.5m degil, kazik yedik ondan biz her Turk takimindan yedigimiz gibi, Benfica ondan daha iyisini 300bine malediyor (Lindelof), seneye 40 milyona gidecegi konusuluyor. O da etmez. Ama Serdar'dan iyi.yani milli takımın chedcosu mecbur oynayacak şu stoper kıtlığında bizim 4.5 milyonluk serdar beyin oynayacak hali yok sakat adamcağız...