DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

İzlanda'yı yenersek tabi avantajımız baya artar. Hırvatlar ile Ukrayna ve İzlanda daha oynamadı yanlış bilmiyorsam. Biz üçünü de geçmiş ve yenilmemiş olacağız. Ama benim nedense korkum buraları iyi geçip Finlandiya'ya takılmak. Finlandiya deplasmanları çok krtitik her takım için.

Yunus mallı 11de oynamıyor ayrıca oyuna falanda girmiyor bi bakıp çıkacam der gibi. Kaanı oynatmak için topalı stopere falan çekiyor çift forvet oynamak için hakanı kanata atıyor ama yunusa bi rol biçemedi

Terim i orada bırakacak sonuçlar olsun, ayrılıp başımıza bulaşmasın.bir de bizim adamlar sakatlanmasın,gerisi sorun değil

Hirvatistan henuz ukrayna ve izlanda ile 2 ser mac yapacak , bizim tek macimiz var o da iceride . Acikcasi finlandiya izlanda ve finlandiya ukrayna maclari da bizim finlandiya deplasmanimiz kadar ortada maclar

Ben izlandayla birebir maclarda ustun cikanin 2 inci olacagini , ukraynanin devrede olmayacagini dusunuyorum , bir de puan puana olaylarin olabilecegi de ihtimal dahilinde

Mutlaka gol averajini gozetmeliyiz zayif gordugumuz rakiplere karsi.

22 macta 3 maglubiyetimiz varmis , resmi ozel .. yenildiklerimiz ingiltere , ki hakemi hatirlayin , hirvat ve ispanya maclari

19 tane macta bilegimiz bukulmemis , bu da onemsiz bir istatistik degil

Terim de sacmaladikca sacmaliyor herhalde bize gelebilmek icin.

tolga oynamıyor daha ne istiyorsunuz takım revire dönmüş durumda bırakın birazda şikecilerden sakatlansın

Milli takımın en büyük eksiği rakibi karşılama. Bu konuda ligin en iyisi Tolga oynamıyor. Güzel kafa. Bana göre fena kadro değil daha fazla top yapıp hızlı çıkma şansımız olabilir. Ama bir iki eksik var ki yakabilir bizi. Biri Tolga mesela.

Daha iyi ya oynamasın işte Tolga.Sakatlanma olasılığı çok yüksek bizim oyuncuların Milli takımlarda.

söylemeden edemiycem şu dandik stad bizde olsa fifa bir tarafını yırtardı uygun değil diye...

Hay allahım iğrenç bir stat ve zemin...

Yunus mallı ne oynamıştı oynatilmiyor diye eleştiriliyor Hoca. O da milli maçlarda koca bir hiç.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu kadroyu yabancı bir td çıkarsa fantazi yapıyor diye dalga geçilir

Emre Mor sahte 9 gibi :(

Türkiye k...... size.

Basladik beyler....

hqdefault.jpg

Şu omer leş i nede tapanlar vardı forumda chedjou Türk versiyonu.

Geri
Üst Alt