DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

terimden cok zeki kadro gelmis

3 tane merkez forveti kadroya al ama hicbirini oynatma.

bir önceki mac 442 cik simdi 460 cik.

her mac sacma sapan oyuncu tercihleri ve aday kadrolar olsun. farkli sistemler.

plansizligin belgesi.

Bir sürü maçta sonradan oyuna girdi ne oynadı anlatta bizde bilelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam oynadigi maclarda hep macin son bolumunde oyuna girmis, 8 macta toplam 151 dakika oynamis yani 1.5 mac anca yetiyor. Sen daha ne beklersin ki zaten adami habire 15 dakika oynatirsan?

Yunus mallı ne oynamıştı oynatilmiyor diye eleştiriliyor Hoca. O da milli maçlarda koca bir hiç.

volkan sen 22 milli macta 0 gol atti ama ilk 11de. yunus malli 8 mac oynamis sadece ama yedek. biri fenerde dökülüyor digeri bundesligada her sene 10 gol 5 asisti falan geciyor

komik yorum

Spikerlerin en zorlandığı maçtır herhalde adamlar 5-6 pas yaptı ben yoruldun sonları dinlemekten :D

4 tane adami ipe dizdi izlandali oyuncu

volkan sen 22 milli macta 0 gol atti ama ilk 11de. yunus malli 8 mac oynamis sadece ama yedek. biri fenerde dökülüyor digeri bundesligada her sene 10 gol 5 asisti falan geciyor

komik yorum
Volkan mi fenerde dökülüyor yaw adam oynayan tek adamları hangi maçları seyrediyorsunuz siz

Gecen de yazdim aynisini.

Bu adamlar Bundesliga estiriyor rüzgar gibi ama Milli takima gelince cöp ilan ediliyorlar. Tabi onlar cahil bir biz akilliyiz.

Dortmund da salak oldugu icin Ömeri Yunusu almak istiyordu. Yurt disinda en iyi sekilde egitim almis adamlar Milli takima gelince birden cöp oluyor, hic kimse de sormuyor acaba hocadan oynanan kaos futbolundan mi kaynaklaniyor bu diye. Hep cöp hep cöp.

Sacma sapan konusup surada insanlarin asabini bozmayin.

Golu yiyecegiz

1 puan alabilirsek öpüp başımıza koyalım!!

Geri
Üst Alt