Fetoyla bağlantısı var diyorlar kulüp bile çalıştırması zor şuan
Aciklama yapti yuruyuslere filan katildi tayyibi yalamalik tam bilemiyorum reisin kararidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fetoyla bağlantısı var diyorlar kulüp bile çalıştırması zor şuan
şenol güneş olur muhtemelen...
Bari bi cips almaya gideyim beyaz futbolda şenlik olur
Riekerink Milli takima dogru..
Ozan Tufana forma veren Taratordur fatih terim değildirMurat kusura bakma söylemek zorundayım.
1. Kötü kadro
2. Yine mi ''tarator'' oldu.
Afiyet olsun :dCips var ben bira almaya gidiyorum![]()
valla Fatih Terim değil başka hocada olsa yapıcak bir şey yok gibi ömer toprakta bir daha mümkünse oynamasın chedcodan beter bir adam..
Ama napalım hiç değilse sizler gibi fırsatçı değilim sahada Türk milli takımı var hocasıda belli oyuncu kalitemiz yetersiz arda burak olsa çok farklı olacağını zannetmiyorum ben ama burak yılmazı ardadan fazla aradık bu gün ilk 45 dakkada...
Allah Kerim
Fatih Terim gelen hocayıda görürürz mumla ararız Fatih Terimi oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor...
Iyi gidince Fatih Terim kotu gidince Fatih Terimin sucu yok, nasil bir dusuncedir bu ben bilemedim. Adam her macta yeni bisey deniyor, 3 sene gecti hala bir takim oturtamadi herif, ve hala bunu destekleyen birsuru millet var. Avciya bile bu kadar sans verilmedi, ama konu Fatih Terim olunca farkli oluyor.
Firsatcilik felanda degil bunun adi. Yasini, Volkani, Ozani oynatiyorsan net olarak hoca degilsin.
Maçın sponsoru:
Bursa KEBAP EVİYMİŞ.
Ciddiyim![]()
Cips var ben bira almaya gidiyorum![]()