DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Emre Mor, Yunus, Hakan'i bi arada oynatmak icin futbol profesörümü olarak gerekiyor. Beyinsiz adam.

Maçın sponsoru:

Bursa KEBAP EVİYMİŞ.

Ciddiyim :D

valla Fatih Terim değil başka hocada olsa yapıcak bir şey yok gibi ömer toprakta bir daha mümkünse oynamasın chedcodan beter bir adam..

Ama napalım hiç değilse sizler gibi fırsatçı değilim sahada Türk milli takımı var hocasıda belli oyuncu kalitemiz yetersiz arda burak olsa çok farklı olacağını zannetmiyorum ben ama burak yılmazı ardadan fazla aradık bu gün ilk 45 dakkada...

Allah Kerim
Fatih Terim gelen hocayıda görürürz mumla ararız Fatih Terimi oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor...

Agir sacmaliyorsun.

Takim iyiyse Terim iyi, takim kötüyse Terim'in sucu yok öyle mi.

Iyi gidince Fatih Terim kotu gidince Fatih Terimin sucu yok, nasil bir dusuncedir bu ben bilemedim. Adam her macta yeni bisey deniyor, 3 sene gecti hala bir takim oturtamadi herif, ve hala bunu destekleyen birsuru millet var. Avciya bile bu kadar sans verilmedi, ama konu Fatih Terim olunca farkli oluyor.
Firsatcilik felanda degil bunun adi. Yasini, Volkani, Ozani oynatiyorsan net olarak hoca degilsin.

ben suçsuz demiyorum ama yerden yere vurmuyorum adamı..
Sonuçta kadro kalitemizin durumu bu 1 stoperimiz yok forvetimiz yok üstüne dirençli ortasaha oyuncumuz gerçekten yok hadi tolga ciğerci başka yok işte volkan şenden ozandan yasinden bir şeyler yapsın diye bekliyoruz ne yapıcaklarsa artık ama gerçekten Fatih Terime fazla haksızlık ediliyor adam istifa etse bıraksa gitse mesela gelen adam bundan daha iyi top oynatabilirmi izlanda zaten soğuk buz gibi bir stat birde saçma sapan gol yiyince kaçınılmaz felaket oluyor tamam hoca kötü kabul ediyorum eyvallah ama oyunculara ne demeli 2 top ayaklarında tutamıyorlar insan utanır ya ozan top tutamaz öteki top tutamaz yanındaki adama pas veremeyen adam var milli takımda hele birde ömer toprak olayı varki tam facia....

Nasıl oynuyor almanyada inanılır gibi değil...

Erman: bi 4-5 yiyelim en iyisi herkesin maskesi dussun :D

Bu takımı ayağa kaldıracak şenol güneştir.hocamı milli göreve davet ediyorum

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Valla Türkiye oyuncu havuzundan en doğru 11 konulursa bu durumlara asla düşmeyiz.
Tamam çokta abartmak doğru olmaz fakat kadromuz kötü değil, ama saçma sapan kadro seçimleri yaparsan böyle rezil olursun.

İzlanda hiç bir şey yapmadan saçma sapan 2 gol attı.
Ukrayna maçında da gördük ilk yarı saçma kadro çıkardı herifler ezdi,ikinci yarı doğru değişiklikle orta sahayı aldık ve onlar ilk yarı gibi kolay gelemediler.

Ben hala Yasin tercihindeyim yav onu ne mantıkla oynattı çözemedim.

Yasin yerine Tolga'yı alıp orta saha da daha etkin olup oyunu tutmayı düşünemeyen adam 3,5 milyon euro alıyor ya şaka gibi

Madem 4-6-0 oynuyorsun bari yasin yerine öne Yunus Mallı'da denenir ama o Yasin alınmaz yani

Terim gitsin dicem de milli takımı kim yöneticek?

Şenol Güneş en mantıklı isim olur Aykut Kocaman falan pek iyi tercih olmaz.

Terim bizden uzak dursun da :D

Son düzenleme:
Yahu Tolga-Oğuzhan- Hakan orta sahası yapsan öne de Yunus-Emre bi de forvet koy işte ne kadar zor olabilir cidden enteresan. Forvet gelmedi aklıma düzgün:D Oyuncu yok değil abi oyuncu var Volkan-Yasin-Ozan aynı anda oynuyor sahadaki IQ seviyesi eksilerde nasıl gol atacaksın.

Bu Ömer toprak sabote mi ediyor napıyor üç ikili mücadeleye girip üçünü de kaybetmiş herif.

Sergen Yalçın olsaydı şu dakikadan itibaren 70'lik rakısını açmıştı bile.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt