DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Yahu Terim'e toz kondurmayacağız diye abartmayın. Senin takımına giremeyen Arda'ya ödenen bonservis nerdeyse İzlanda GSMH'ya denk. Hakan, Yunus, Emre, Topal, Burak, Selçuk, Oğuzhan vb. adamlar öyle boş adamlar değil. Bizim kadro kağıt üstünde Hırvatlardan sonra grubun en iyi kadrosu.

Saydigin adamlardan bir tek Arda fark yaratabilir. Bu adamlarin hepsi olsun Izlanda bizi yine yener.

Yine mi DK gormeyecegiz ulan en son gordugumde ilkokul son siniftaydik simdi master bitirdik daha goremedik

Bu maçtan puan bekleyen varmıydı ki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre sag kanattan geliyor, bizim salaklar hepsi ceza sahasina bekliyor, kimse yardima gideyim demiyor.

bir kac ay once bunu diyecegimi hic dusunmezdim iki takim arasinda buyuk bir mental ve kondisyon farki var dedi spiker simdi utandim la

daha fazla dayanamıyacam izlemiyorum

bu takımdan bi b.k olmaz (milli tepkimiz)

Yalniz bir Rieking'in takimindaki Tolga'ya bak birde bu milli takimdaki Tolga'ya bak...

Milli takimda etrafinda donuyor pas atacak adam bulamiyor , bizde ise gozu kapali dikine kilit paslarla pozisyona sokuyor...

Sadece buradan anlayin Rieking'in bize kattiklarini

Rieking'i harcayanin monackourm. Ft falan biraksin artik tdligi. Eskiden cok iyi iyidi ama artik bitti o isler. Kontrolu kaybetmis bir td'den baska birsey degil artik.
Allah korusun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onun nedeni riekering degil bizim Galatasaray Kadrosu milli takim kadrosundan cok daha iyi. Daha iyi oyuncularla daha iyi oynuyor Tolga dogal olarak.

Harun
Şener Ömer Aytaç/Çağlar Eren
Tolga Musa
Emre Hakan Arda
Yunus

Bu kadro bence kötü bir kadro degil. Kadroyu oynatacak hoca yok.​

Milli takım ruhunun olmadığı bir takım zerre umrumda değil , tek sıkıntı Terim istifa ederse bizim takımı karıştırır.

Riekering hocamın işi zor

Dünya kupasına da gitmeyi göremeyecez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardesim kac senedir turkiye futbol direktorusun alt yapidan kac tane adam ciktigini kontrol ettin mi. Madem turk cikaramiyoruz alt yapilara yabanci oyuncu serbestligi getirin. 5 sene oynayani zaten milli takima alirsin istersen.
Kalite artar, tuklukle evlatcilikla olmaz bu isler alt yapi direktorleri sonra yeterli mi. Belirli standartin ustundeki hocalar icin tesvik ver takimlara kaliteli adamlar gelsin. Umit ozat, sergen gibi sigirlar emekli oldugu gunun ardindan hoca olarak basliyorsa yanlis mi var diye dusunmek gerekir.

Once sorunlari dogru belirleyelim. Yoksa her 3 senede bir hoca yeriz.
Gazla vs olacak isler degil. Bu kafayla 20 sene daha bizden bi bok olmaz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı daha iyiydik fatih hocamız devre arasında benden bu kadar ne b.k yiyorsanız yiyin demiş heralde maç sonu da istifasını verir gider

emre çolak aslında oynayabilir milli takımda deportivoda kendini aştı gibi..Baya iyi oynuyor şu oyun anlayışında top tutacak pas atabilecek bir oyuncu....

Onun nedeni riekering degil bizim Galatasaray Kadrosu milli takim kadrosundan cok daha iyi. Daha iyi oyuncularla daha iyi oynuyor Tolga dogal olarak.

Katilmiyorum. Gecen seneden cok farkli degil kadro ama gecen seneye bakarak ciddi bir sistem takimi haline geliyoruz ama dedigine katiliyorum kadromuz milli takimdan iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

terim istifa ederse gitsin 1 avrupa kulubu calistirsin

almanyaya falan gitsin

alan olursa tabi bu balon terimi

kızıyoruz ediyoruz ama unutmayalım bu elemeye 4. torbadan girdik hatırlatayım.ne kadar kötü takımız işte!

GAlatasarayimi bu milli takim yuzunden izleyemiyorum. Benim fikrim su milli takimi kapitalim unutalim artik bu isleri.

Geri
Üst Alt