DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

emre mor'a sahip cikilmali hem istekli hem yetenekli

uzun yillar bu takimin stari olur

Takımın yarısından fazlası Almanya kökenli iken sizce Terim sonrası Alman bir hoca getirmek akıllıca olmaz mı arkadaşlar?

Sightorsson iyileşmedimi yahu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her top kayibini Süper Lig'te oynayan oyuncular yapiyor nerdeyse. Ömer de bu lig'e yakisir.

Terim birakirsa daha takim calistirmaz. Belki avrupadan kamilin biri cikarsa o zaman, bir nevi firsat transferi.
Bize de gelmez turkiye sinirlarinda hocalik yapacagini zannetmiyorum.

gecen gün basın toplantısında dediki torunum benim basarılarımı görüp idrak edebilecek yaşa kadar çalışacam

Takımda sistem denen bir şey yok ki.Bir maç bakıyorsun çift forvet, diğer maç bakıyorsun forvetsiz çıkıyor.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katilmiyorum. Gecen seneden cok farkli degil kadro ama gecen seneye bakarak ciddi bir sistem takimi haline geliyoruz ama dedigine katiliyorum kadromuz milli takimdan iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecen seneden cok farkli degil mi? Yapma Volkan

Frovette Umutla oynuyorduk suan Eren var. Sol kanadimizda suan Avrupada ciddi piyasasi olan Bruma var. Orta sahamizda gecen sene bilo oynuyordu bu sene mac basina 12 km kosan Tolga oynuyor. Ayni zamanda kadro sadece 11 e bakarak degil genel olarakta cok daha iyi bak 5 oyuncu sakat verdik yinede iyi bi 11 cikartabiliriz. yani 23 kisilik kadro gecen seneye gore baya baya iyi

fatih terimin ne mal oldugunu milan 5 haftada anladi

biz 20 yilda anlamadik

hikmet karamandan bir farki yok

nihat dogan ne kadar buyuk sanatciysa ft de o kadar buyuk hoca

tarzi ayni ikisinin de

bu mac icin konusmuyorum bunlari

takimin basinda klopp olsa bu takimin kapasitesi yetersiz

Terim'i savunmak gibi olmasin ama bu takimin basina hangi td'yi koyarsan koy bir bok olmaz. Bunu soylemeden gecmeyelim...

Terim kadar oyuncular hatta daha cok suclular. Bu kadarda sabote edilmez ki kardesim. Gun gibi ortada oyuncular sabote ediyor. Abv boyle yerli karaktersizlerin...

Selcuk'un hakkini yemisiz hic olmadi iyi kotu topu takimda tutuyor bu kaan , ozan falan ne bok yapar FT?!

Yeter artik kiyaciligin!

Sent from my iPhone using Tapatalk

terim 200 kez kovulsa 201.kez gelmek icin yol yapar. hala terim diyen varsa adami hasta etmesin kendi kendine konussun.

şu an bize gelme durumu yok dursun bile almaz kendisini ama şerefsiz basın takımı karıştırmak için her puan kaybettiğimiz maçta özellikle terim ismini ortaya atacaktır.

Bugun Emre cok kotuydu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun adam once dy denen hayvan evladini yollasin sonra da terimi

Emre mor dunyada suan yuzlerce olan yetenekli oyuncudan bir tanesi. Ekstrasi yok benim gozumde.

Spiker rüyasına girer bu son son son değişi bugün :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şunuda anlamış oldukki trnin en iyi yerlilerini bile takıma koymucaksın transfer felan da etmiceksin
Bu kadar çöp olunmaz
Alt yapıdan çıkar oynat çöp olsun 7 tanesi yedek olur en azından

Geri
Üst Alt