DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

ikinci yari erkenden ukrayna 3'u atsada cumartesi gunumun geri kalanini yararli seylere harcayayim

Arda'yi hemen al lan oyuna hemen hemen, Enes'i de al

cikartamiyor ve katilmayacak zaten. Cok fazla bir beklenti olusmasin. Ukrayna bizden her turlu daha kaliteli bir takim. istediginiz kadroyu kurun. He onlarda katilamayacak bence o ayri.
daha kaliteli değil ama adamlar otla bokla uğraşmıyor bizim gibi
bizde top oynatacak ne adam var ne de sistem var
bu kadar yaş yaşadım bu kadar aciz rezil bir insan toplulugu görmedim ben

Volkan, Sener, Ömer, Çağlar, Caner, Nuri, Tolga, Cengiz, Hakan, Emre, Cenk

Bu 11i çıkarmak çokmu zor anlamıyorum abi. Top oynayarak yenilelim en azından. Ne yapıyoruz sahada? Yan pas yan pas şişir öne.

Kabak yabancı sınırının başına patlar, efendim oynayan sol bek, sağ bek bunlardı der geçiştirirler. Sonra da kaldırmak için çalışmalar başlar.

Yav Nuri ne Nurisi, Nuri 10 senelik milli takim kariyerinde ne yapmis ? Tamam ozan ile emreden iyidir her turlu de yetmez yani kalite olarak zayifiz.

Erman Toroğlu:Ey ruh neredesin!?

Ömer Toprak varmış yedekte Topal stoper oynuyor

Eğitim şart

harun/onur
kaan ömer caglar caner
nuri emre
mor calhanoglu ünder
ünal

al sana milli takim o ufacik akliyla rakibimizi cok iyi taniyorum diyen 72lik mal

Maç sonu açıklamalarını iple çekiyorum. Kesin yabancı sınırı yok diye ağlayacak bunak.

Sanki 20 senedir yabancı sınırı var ve bu adamların hepsi o dönemde yetişti. Biride çıkıp şunu diyemiyor. Herkes parasına bakıyor. Milli takımda ruh olmadıktan sonra ne fark eder.

Son düzenleme:
Ek olarak volkan babacan denen yetenek israfı bütün topları yay üzerine tokatlıyor. Bir kalecinin yapmaması gereken ne varsa yapıyor :D

Ey yabancı sınırı, neredesin? Sen varken şiir gibi top yapıp, banko grup lideri olarak çıkıyorduk turnuvalara...

Geri
Üst Alt