DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Istanbul tribünleri bitmis harbiden 3lu çekmekten baska bir numaralari yok

Eses bandosu :hat:

Bu arada bugün kadroda bizden kimse yoktu galiba. Gurur duydum :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Caner 115 orta yaptı hepsi karavana
Nuri 1 orta yaptı maçtaki tek pozisyonumuz oldu gol dışında

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucescu: Yabancı sınırlamasını takım galip gelmişken bugün konuşmak doğru değil.

776.jpg

Bunu dedi ama arkasına ülke futbolunda önce milli takım, sonra kulüpler gelir. Hep beraber en doğru karar nedir bakacağız dedi.

Berbat oynadik diyenler hangi maci izledi? Gayet iyidik.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Ne zaman normal bir eleme yasayacagiz? Grubun icine ettik

Berbat oynadik diyenler hangi maci izledi? Gayet iyidik.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Pozisyonumuz olmayan maç işte. Caner geride çok zayıf, isabetsiz ortalar. Cenk leş, Burak-Arda yok. Rakitic olması çok değiştirirdi sonucu, Hırvatistanın aptallığına mı denk geldik ne oldu anlamadım. Çağları ve Nuriyi çok beğendim temiz oynadılar onun dışında iyi değildi.

tipik Lucescu oyunu vardı sahada. Bir plan vardı, Eksikler iyi görülmüş, eksiklerimiz iyi kapatılmıştı. ilk 15-20 dk bocaladık biraz lakin sonra toparladık. iyi bir dakikada golü bulduk ve yolumuza devam ediyoruz. inşallah kalan maçlarımızı da alıp direk gitme ihtimalimiz oluşursa gideriz.

Gram sevinmedim. Adam ve tayfası yine götü sıkışınca oynadılar.

Adam hemen çıktı artistlik yapıyor maçtan sonra, kaybedilen maçtan sonra kaybolan herifler şimdi havalarda. Lucescu'da ayrı tuhaf sanki o maçı kaybetmeye bile bile çıkmıştı.

Neyse göreceğiz bakalım yabancı sınırını etkileyecek mi durumu. Şuan benim için önemli tek şey bu, yoksa Arda'nın, Demirören'in olduğu mili takım umrumda değil.

Ayrıca gitmeyelim bu jenerasyonla falan turnuvaya para para diye ağlar dönerler

Son düzenleme:
Lider olabileceksek bile banko play off'lara kalırız. Oynanacak 2 play off maçı, 2 maçtan maddi-manevi prim ihtimali demektir. Bayrampaşalı bu fırsatı kaçırmaz.

Surekli kotu hatta les oynadigimiz soylenip duruyor , ben de futbolda zaten kucuk bir ulke oldugumuzu hep belirtiyorum ama beklenen ne onu bir anlayamadim ?

gecen sene hollandadan 4 puan aldik , galibiyetimiz 3-0 di , cekleri deplasmanda 2-0 yendik , fransada tekrar 2-0 yendik .. oyle ya da boyle karar macinda herkese bela olan izlandayi da yendik

bu gruplarda 0-2 geri dustugumuz ukrayna macini 2-2 ye getirdik , ki bugune bir sansimiz olabildi , akar cakar koyar denen hirvatlardan da 4 puan aldik

daha ne isteniyor anlamiyorum ?

yani biz hic bir zaman bunlari supurup grup lideri olan , turnuvalarda ispanyalari filam gomen bir takim zaten olamayacagiz

kendi kalibremiz icinde gayet iyi kovaliyor ve ciddi takimlari yeniyoruz

2012 elemelerinde de bugun iyi isler cikaran belcika ve avusturyadan 4 er puan almis yenilmemistik

beklentiyi surekli yuksek tutup da her mac rezil rusva oldugumuzu soylemenin alemi yok dusuncesindeyim

beyler bisey sorcam, lütfen cevap verin, biz diyelim 2macida yendik islandanin önüne gectik, ukraynada yendi var sayalim, su an ukraynanin önündeyiz averaj farkiyla!
sorum su!
grup asamasinda dk elemelerinde 2li averaj olayi varmi yokmu?

Yabancı sınırı mı geldi? O yüzden mi kazandık?

Son düzenleme:
beyler bisey sorcam, lütfen cevap verin, biz diyelim 2macida yendik islandanin önüne gectik, ukraynada yendi var sayalim, su an ukraynanin önündeyiz averaj farkiyla!
sorum su!
grup asamasinda dk elemelerinde 2li averaj olayi varmi yokmu?
İkili averaj yok.

1) En çok puan toplayan
2) En yüksek averaja sahip olan
3) En çok gol atan

Fifa turnuvalarinin hem eleme asamalarinda hem de turnunvanin bunyesindeki gruplarda genel averaj daha oncelikli kriter

bu hep boyle olmustur . Ornegin japonyadaki dunya kupasinda cin takimina cok gol atmaya calisirken bir yandan da brezilyanin kosta rikayi 5 lemesini memnuniyetle karsiliyorduk

gerci o olay ozelinde ikili averaj konusu olsaydi da is genel averaja kalacakti cunku kosta rika ile berabere kalmistik ama genel bilgi olarak her zaman fifa turnuvalarinda durum budur

Geri
Üst Alt