DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Hocam Burak konusuna o yüzden demiyorum, sakatlıktan yeni çıktı. Arda yine takımında oynamadı, yanlış bilmiyorsam hazırlık maçlarında bile yoktu. Bu takımda yeri olmadığı ayrı bir konu. Topalı yine stopere koyduğu için eleştirdim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

topal'ın stoper olduğuna dikkat etmedim eleştirin çok haklı . fener kadrolarından ezberlemişim yanlış anlaşılma oldu .
arda'nın oynatılması lobi gücüne de dayanıyor.
takıma döndüm diyen koca kafa oynatılmak zorunda .
burak konusunda mecbur kaldı bence . enes ünal çok tecrübesiz

ilk maca göre daha iyi kadro

ama 8 oyuncu degistirmis Luce, yani bi bden anlamadigini gösteriyor

1-3 mağlup oluruz.Yabancı sınırı konuşulur filan abv..Mehmet topal hala stoper oynuyor sinir harbi olacak bir maç daha

2 maça neredeyse farklı 11'lerle çıktı. Demekki oyuncu var ama iyi kullanılamıyor düşüncesi çıkar buradan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İddia severlerin büyük çoğunluğu hms2 ve ms 2 oynadığı için ya berabere biter ya da yeneriz.

Yabancı sınırlaması yüzünden daraldı denilen yerli havuzuna bak; iki çok kritik maça neredeyse iki farklı ilk 11 çıkıyor. emre mor, gokhan gönül, enes unal, yusuf yazıcı, omer toprak, olcay sahan, okay yokuslu, yunus mallı gibi adamlar iki kadroda da forma göremediler bir de.

Son düzenleme:
Tolga yedeklerde yok.Sakat falan mı acaba?

Yine kötü ilk 11

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Yenilmelik 11 çıkardı alzaimer hastası :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda'nın 11 çıkacak gücü yok, Topal'ı stopere koymayanı şaapıyorlar galiba, Hakan solda verimsiz kalıyor.

Bunlar dışında iyi kadro.

Geri
Üst Alt