İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Lesh bir oyunla havalara girmeyelim. İnşallah gideriz dkya da bu oyunla bi halt olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izlandayi 3lersek sorun olmaz bence. Finlandiya sorun olmamali.İşte Ukrayna Kosovo ile oynayacak, averaj için büyük avantaj olabilir.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen böyle, işte burada genel averaja kalıyor iş. Hırvatistan o konuda bayağa üstün galiba. O yüzden aslında bir umut Ukrayna Kosovoyu farklı yenemezse, Ukraynanın kazanması daha hayırlı olabilir çünkü şu anda aynı averajdayız.Dedigim senaryoda olusacak puan durumu;
Hirvatistan 20
Turkiye 20
Izlanda 19
Ukrayna 18
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu bilmiyordum. En kötü ikinci olur muyuz?
Bu ülke böyle işte, afedersin ıkına ıkına maç kazandık diye, hemde gördüğüm en kötü Hırvatistana karşı, herşey yine unutuldu.Maç kazanınca yabancı olayı kalktı ne komik ya lucescu soruya cevap bile vermedi
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lesh bir oyunla havalara girmeyelim. İnşallah gideriz dkya da bu oyunla bi halt olmaz.
İlk 2'ler direkt çıkmıyor mu bildiğim kadarı ile öyle idi. 48 takımla oynanacak demişlerdi,2018 Dünya kupası ben mi yanlış hatırlıyorum.?
"İzlanda" ve "3"ü yanyana görünce aklıma Hasan Şaş'ın meşhur yorumu geldi :asd2:Izlandayi 3lersek sorun olmaz bence. Finlandiya sorun olmamali.
Niye siliniyor kiEn iyi 2.ler sıralaması.Biz şu anda 8 puandayız sonuncu Kosova'dan aldığımız 6 puan silindiği için.
![]()