DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Lucescu hakemden memnunmus :D hahaha hasta bu herif

Yazık lan şu ülkenin katlanak zorunda kaldığı hocaya bak

Dedigim senaryoda olusacak puan durumu;

Hirvatistan 20
Turkiye 20
Izlanda 19
Ukrayna 18

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen böyle, işte burada genel averaja kalıyor iş. Hırvatistan o konuda bayağa üstün galiba. O yüzden aslında bir umut Ukrayna Kosovoyu farklı yenemezse, Ukraynanın kazanması daha hayırlı olabilir çünkü şu anda aynı averajdayız.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En kötü ikinci H grubundan Bosna ya da Yunanistan olacak muhtemelen. 2 maçı alırsak en kötü play-off oynarız.

El freni Arda Turan oyundan cikti ve golü bulduk

Umarim bunun farkina varmistir bunak

Ukrayna İzlanda maçın özetini izledim de. İzlanda ezmiş resmen.
Bu Ukrayna Hırvatistanı zor yener ama berabere kalıp biz iki maçımızı alırsak birinci oluyoruz

İlk 2'ler direkt çıkmıyor mu bildiğim kadarı ile öyle idi. 48 takımla oynanacak demişlerdi,2018 Dünya kupası ben mi yanlış hatırlıyorum.?

2. Olan 9 takım arasından en kötü 2.yi eliyorlar. Kalan 8li aralarında play off oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru yaptığımız şeyler de vardı ama yanlışların yanında ufacık kalır.
Şans olmasa hiç bir değişiklik olmayacaktı.
Kırmızı+Penaltı 'dan hakem kurtardı , Hırvatistan bizim oynatmamamızdan ziyade son derece kötü günündeydi , ona rağmen son vuruşlarda şans yine bizden yanaydı.
Böyle bi maçtan sonra havaya giren yönetici ve hoca var milli takımın başında,iki maç sonra yabancı sınırı tartışmasını geri açarlar.

Edit:Taraftar çok çok iyiydi , İzlanda maçınıda aldırabilirler ama Finlandiya iyi gününde olursa işimiz zor .

kazandık sevinemiyoruz bile doğru düzgün lucescu kafası güzel gibi tuhaf tuhaf açıklamalar yapıyor.Sinirlerim bozuluyor dinlerken

Yalnız Hırvatistan'da daha dün maç oynadı, yolculuk yapıp maça çıkmaları haksızlık oldu biraz. Yorgun gibiydiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunak kendi de inanamadı bu galibiyete.

İzlanda maçında misyonunu tamamlar.

Hahaha maci yayinlayan Alman kanalinda stüdyo daki taraftarlara baklava ikram ettiler. Tam duymadim ya konuk olan eski futbolcu söyledi ya da arkadan bir Türk seyirci bagirdi "Önce kaybedenlere verin" diye :asd:

En iyi 2.ler sıralaması.Biz şu anda 8 puandayız sonuncu Kosova'dan aldığımız 6 puan silindiği için.

793.jpg
Niye siliniyor ki

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucescu: Yabancı sınırlamasını takım galip gelmişken bugün konuşmak doğru değil.

776.jpg

Geri
Üst Alt