DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Ukrayna İzlanda maçın özetini izledim de. İzlanda ezmiş resmen.
Bu Ukrayna Hırvatistanı zor yener ama berabere kalıp biz iki maçımızı alırsak birinci oluyoruz
Yok bizim 1. olmamız çok zor.
Hırvatlar Ukrayna'dan 1 puan aldıgı an lider olur. Averajları iyi çünkü.

Ukrayna Hırvatları yense bu sefer onlar lider olur. Zira bizim izlanda'ya da, Finlandiya'ya da fark atacak halimiz yok.

Alnitak Alnilam Mintaka

Lucescu ayrı bir kafa yaşıyor. Bu adama rağmen Dünya Kupasına gidersek büyük başarı olur.

Ardayi Iyi izledim bugün iyiki gelmemis. Gelmesin diyenlerin de bir bildigi var oldugunu gördüm. Rakibi bile yavaslatiyor bütün oyunu durduruyor hakem bile agaç gibi dikilip kaliyor çünkü Ardanin oldugu yerden top 20-30 saniye bir santim ilerlemiyor

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Lucescu: Yabancı sınırlamasını takım galip gelmişken bugün konuşmak doğru değil.

776.jpg

Bu adam gerçekten kafayi yemiş

Lucescu yenilgi sonrası kaos ortamı hayal ediyordu muhtemelen, yıkılmış Allahın bunağı.

Ukrayna'nın Kosova ile maçı var. Orada iyi averaj kasarlar. Avantaj onlarda, ek olarak iç sahada İzlanda'yı yenebilir miyiz? Muamma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

suanki tablo:

1. CROTIA 16 puan + 12
2. IZLANDA 16 puan +11
3. UKRANYA 14 puan + 11
4. TURKIYE 14 puan +8

gelecek maclar buyuk bir ihtimalle bolye bitecek:

kosava - ukranya: ukranya 3puan
crotia - finlandya: crotia 3 puan (crotia bu macta puan kaybetmesi bizim icin OLAY olur)
turkiye - izlanda: turkiye 3 puan

1. Crotia 19 puan
2. ukranya 17 puan
3. turkiye 17 puan
4. izlanda 16 puan

son maclar:

izlanda - kosava: izlanda 3 puan
finlandya - turkiye : turkiye 3 puan
ukranya - crotia: burda beraberlik bize iyi gelir diyecemde averaj olarak isimiz zor, her iki taraf kazansada biz gidiyoruz

1. crotia 20 puan
2. turkiye 20 puan
3. izlanda 19 puan
4. ukranya 18 puan

arkadaslar eger gruptan cikacaksak, izlandayi tarihi bi skorrla ezmemiz lazim

Luce'nin olayı ne anlamadım valla. Basın toplasında Ukrayna maçı kadrosu için daha tanımıyordum oyuncular dedi. İyide Hırvatistan maçı 2 gün sonraydı, 2 gündemi tanıdı takımı

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu gruptan çıkalımda herkes bi kapatsın şu yabancı sınırı ile ilgili çenesini.Açıkçası sonrası umrumra değil.Demirkol çok doğru noktalara değinir.Sorunun yabancı kuralı ile alakalı olmadıgını bu maç net göstermiştir artık diyor.

suanki tablo:

1. CROTIA 16 puan + 12
2. IZLANDA 16 puan +11
3. UKRANYA 14 puan + 11
4. TURKIYE 14 puan +8

gelecek maclar buyuk bir ihtimalle bolye bitecek:

kosava - ukranya: ukranya 3puan
crotia - finlandya: crotia 3 puan (crotia bu macta puan kaybetmesi bizim icin OLAY olur)
turkiye - izlanda: turkiye 3 puan

1. Crotia 19 puan
2. ukranya 17 puan
3. turkiye 17 puan
4. izlanda 16 puan

son maclar:

izlanda - kosava: izlanda 3 puan
finlandya - turkiye : turkiye 3 puan
ukranya - crotia: burda beraberlik bize iyi gelir diyecemde averaj olarak isimiz zor, her iki taraf kazansada biz gidiyoruz

1. crotia 20 puan
2. turkiye 20 puan
3. izlanda 19 puan
4. ukranya 18 puan

arkadaslar eger gruptan cikacaksak, izlandayi tarihi bi skorrla ezmemiz lazim
averajlar hatalı, eğer o artılardan sonra gelen rakamlar averaj ise. Biz şu anda Ukrayna ile aynı averajdayız.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Turan ve Burak Yilmaz gibi oyuncularin tavirlarindan anladigim kadariyla euro 2016'da takimi sabote etmisler,bu artik cok net bir sekilde ortaya cikmis oldu

Geri
Üst Alt