DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Önümüzde milli takımımız ve dünya kupası var ve ben evimde tv de milli takımımı izlemek istiyorum yazın kazanalım

Alın, bunu izleyin de, milli heyecanınız dibe vursun. Sönsün böyle :D :D

YouTube

Ya da bunu dinleyip, coşun !

YouTube

Şimdiden konuşmak erken ama 2.olup Play-Off yaparsak muhtemel rakiplerimiz;

İsveç,Portekiz,Kuzey İrlanda,Galler,Danimarka,İskoçya,İtalya,Bosna Hersek.

Bu takımlardan K.İrlanda,İtalya,Danimarka hemen hemen garanti. İsveç'in Hollanda ile deplasmanda finali var. Beraberlik yeter İsveç'e. Portekiz'İn evinde İsviçre maçı var. Kazanırsa direkt gider ve 2.İsviçre olur.

Galler,İskoçya ve Bosna ise henüz muamma. Ayrıca; bu takımlardan bir tanesi(bizde dahil) en kötü 2.olup gidemeyebilir.

Son düzenleme:
Ikincilik siralamasinda danimarka karadag macinin berabere bitmemesi isimize gelmedi

ayrica iskocya slovenya slovakya arasinda da 1 er puan yerine galibiyetli skorlar alindi

bunlar en kotu ikincilik adina adimiza negatif gelismeler fakat yine son hafta birbirleriyle maclar yapacaklar , 6 puan almamiz durumunda en kotu ikinci olmayacagimizi dusunuyorum

tahminen en kotu ikinci oncelikle H , ya da D grubundan cikacaktir

iskocya deplasmanda hala potada olan slovenyayi yenemezse o da 20 puana ulasamiyor

yani 2 de 2 durumunda en kotu ikinci olmasi hemen hemen olasilik disi tekrar inceledigimde

Son düzenleme:
isviçre ile play off oynayıp eleniriz yine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

le-night-king-n-est-pas-un-mechant-comme.jpg

Son düzenleme:
Tayfur sikecisi Bas antrenör bu macta... 0-2 izlanda

Serdar Aziz ve Cengiz Ünder 18'e alınmamış

güzel ve dogru karar bosu bosuna neden riske girip sakatlansınlar ne idügü belirsiz bütün milletin sevgisini kaybetmis bir milli takım icin

ilerde gercek Türk milli takımı icin oynarlar

simdi sahaya cıkan mavi formalı takım icin oynamasınlar zaten

güzel ve dogru karar bosu bosuna neden riske girip sakatlansınlar ne idügü belirsiz bütün milletin sevgisini kaybetmis bir milli takım icin

ilerde gercek Türk milli takımı icin oynarlar

simdi sahaya cıkan mavi formalı takım icin oynamasınlar zaten

Keşke feghouli, badou, belhanda filan da oynamasa. Bu sene Galatasaray'ın şampiyonluğu dışında bişey düşünemiyorum.

Serdar Aziz ve Cengiz Ünder 18'e alınmamış

Ondan sonra yabancı milli takıma zarar veriyor.Sen en formda defans oyuncusunu alma kadroya ondan sonra yenilince konuş.Bu gerizekalı, Ömer Toprak ı yedek bırakır Mehmet Topal ı stoper oynatır haşat ederler bizi.

Tüpçü geldiğinden beri bırakın soğumayı nefret bile ettim. Her işleri dalavere kim bilir altında ne var bu kararın

Geri
Üst Alt