DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Finnbogasson neden yok ? Dogru duzgun iki ayagina top yakisan adamdan birini koymamis

gudmundsson a ozel tedbir gerisine dibine kadar hucum

Eger bu baslikta izlandaya basarilar dilemek ifade ozgurlugu ise yarin gs fb macinda basarilar fb denmesine de kimse ses cikarmasin

aksi takdirde insanlarin turklukten daha onde tuttugunu dusunecegim gs li olmayi

ki bence basarilar izlanda demek dahi ifade ozgurlugudur . Ama aynisini gs nin rakipleri icin gelip soyleyen biri de ayni ifade ozgurlugunu kullanmis olur

Gercekten biktim bu adam kayirma olaylarindan.

Yeter be kardesim yeter.

Mehmet topal, arda ne ya.

Hala kanat yok. Ne taktik oynayacagimiz bile belli degil.

Nerde cengiz, yusuf, serdar, abdulkadir vs.

Ondan sonra yabanci siniri.

Rezillik valla.

Hmm uzun zamandir bir milli mac icin bu kadar heyecan yapmamisdim. Umarim aliriz.

İzlanda'nın 11'i: Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Arnason, Magnusson, Gudmudsson, Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason, Finnbogason, Bördvasson.

Gercekten biktim bu adam kayirma olaylarindan.

Yeter be kardesim yeter.

Mehmet topal, arda ne ya.

Hala kanat yok. Ne taktik oynayacagimiz bile belli degil.

Nerde cengiz, yusuf, serdar, abdulkadir vs.

Ondan sonra yabanci siniri.

Rezillik valla.

Cengiz neden oynamıyor reis

Primcilerin hepsi ilk 11 de.

Ayrıca bıktım artık şu Topal kazmasının stoperde oynamasından. Oraxa OYNAYAMIYOR ulan ne diye hâlâ deniyorlar bunu.

sent via GSC

DLeQ8kOXkAALcgb.jpg

Nedense Luce çok antipatik geliyor artık...

Finnbogason bu sezon Augsburg da çok formda. Ona dikkat etmek lazım mutlaka.

sent via GSC

Abdulkadir Emre akbaba cengiz serdar yok
Arda volkan selcuk inan mehmet topal var

Daha önce de söyledim. Mehmet Busquets’den Mehmet Mascherano yapma sevdası nedir kardeşim?

Eger bu baslikta izlandaya basarilar dilemek ifade ozgurlugu ise yarin gs fb macinda basarilar fb denmesine de kimse ses cikarmasin

aksi takdirde insanlarin turklukten daha onde tuttugunu dusunecegim gs li olmayi

ki bence basarilar izlanda demek dahi ifade ozgurlugudur . Ama aynisini gs nin rakipleri icin gelip soyleyen biri de ayni ifade ozgurlugunu kullanmis olur
Yapma Sinan, özür dilerim ama bu kadar saf olma. İkisi aynı şey değil, birisi haklı bir tepkiden doğan bir ifade, diğeri taraftarlık.

f6018176e5177bd16d415c633a168d2d.jpg

Biletler yandaşlara ve sponsorlara dagitilmis.Gecen mactaki muthis taraftar in cogu bilet bulamamis.
Gram heves kalmadi Allah belanizi versin.

Milli takımda kulüp takımında oynadığı orijinal mevkisinde değil de başka bir mevkide oynayan oyuncu olması kadar saçma bir şey yok.Ömer Toprak diye bir adam var Almanya liginde Leverkusen de stoper mevkisinde gösterdiği performanstan dolayı dünyanın sayılı takımlarından Dortmund a transfer olmuş şans da buluyor ama hala ilk onbirde ön liberodan bozma Mehmet Topal oynuyor.Milli takım tarihinin en fazla haksızlığa uğrayan oyuncusu olabilir Ömer.

Milli takımda kulüp takımında oynadığı orijinal mevkisinde değil de başka bir mevkide oynayan oyuncu olması kadar saçma bir şey yok.Ömer Toprak diye bir adam var Almanya liginde Leverkusen de stoper mevkisinde gösterdiği performanstan dolayı dünyanın sayılı takımlarından Dortmund a transfer olmuş şans da buluyor ama hala ilk onbirde ön liberodan bozma Mehmet Topal oynuyor.Milli takım tarihinin en fazla haksızlığa uğrayan oyuncusu olabilir Ömer.
Gokdeniz de oyle.
Torpilleri yok galiba.

Geri
Üst Alt