DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Erman Toroglu'nun gözünü seveyim. Adam gibi adam ya. Bu benim milli takimim degil dedi, daha ne desin. Adam hakli abi. Bu Demirören'in milli takimidir.

Ne oldu Arda adamlık işlemiyor mu sahada? Şu, orta demeye dilim varmıyor, demin ortaya teptiğin top diyeyim, o toptan sonra adamlığından utandın mı rezil herif?

Maç ile ilgili düşüncelerim:

- Luce gitsin Şenol gelsin.
- Yabancı sınırının kalkma ihtimali daha da arttı.
- Sahada bizden kimse olmaması sevindirici.

Arda'nın gelmesini isteyenler izliyordur umarım bu adam Getafede bile kadroya giremez lan. İzlanda bariz üstün bizden. Bu arada Bjarnasson ciddi tam bizlik topçu adam Championship te oynuyor la çok saçma.

Arda
Burak
Emre B.
M.Topal ile oynayan takımı desteklerken içim rahatsız.
Ozan'a razıyım lan.

Alnitak Alnilam Mintaka

Yabancı kuralı ağlamaları

tenor.gif

Tudor milli takımda olsa suan kimse oynamazdı mevcut kadrodan razalet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçın sonunda çıkıp, yabancı sınırı ile ilgili bir yorum yaparlar, bu kadar basiretsizler.

Lucescu yapmıyor kadroyu. Akıl var mantık var. Serdar, Cengiz filan sahada yok ama Topal stoper, Arda 11. Burak denen bir bela var sahada.

Arkadaşlarıyla beraber futbolu bıraksa keşke şu Burak denen hırbo

Buyrun Emre beyide gördük, öyle Türkiye liginde oynamaya benzemiyormuș değil mi bu iş

İlk yarıya bakamadım , son pozisyonu yakaladım. Onun için de ilk yarıdaki en tehlikeli pozisyonumuz tarzında bir şey söyledi maçı anlatan spiker. Eğer doğruysa durum vahim.

Ulan şu kadroyu çıkarmak çokmu zordu bunak luce!!

Harun

Kaan serdar ömer caner

Oğuzhan nuri

Abdulkadir y.yazıcı cengiz

Cenk tosun

Geri
Üst Alt