DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Yok yere 1 hafta Cimbomdan uzak kaldık.

Alnitak Alnilam Mintaka

@Faruk Özkul gördün mü renktaşım, direğe aldığın adamlar ortada bir ton rakip oyuncu boşken hiç bir halta yaramaz. Aynı o direkteki oyuncunun çıkardığı pozisyon gibi, ortada bomboş rakip olduğu için o pozisyon oluyor, bir tane çıkarırsın üç tane yersin.

alakasi yok sen orda adami bombos birakirsan ister 5 tane adam koy cizgiya.
hem ilk pozisyonu orda cikardi kactane öyle benzer gol yedik hala laf buluyorsun ya.
neyse tamam bildigin gibi olsun.

Hırvatistan'ın kadro muazzam da 10'da 1 kadar top oynamıyorlar. Belkide Rakitic, Modric orta sahasıyla kupaya gidemeyecekler.

Yabancı sınırı gelsin diye oynamamışta olabilirler.. Çünkü ADAM olduklarını iddia edenlerin hepsinin yüzleri gülüyordu...

ne oldu şimdi dünya kupasına gidebiliyor muyuz ?
ben milli takımla ilgilenmiyorum ama merak ettim açıkçası.

Çağlar Söyüncü kim yahu.Maçı 3-0 olduktan sonra izlemeye başladım.Olan olmuş,biten bitmişti ama bu Çağlar hoşuma gitti.

İmparatorun Arda'yı milli takımdan şutlaması ne kadar da doğruymuş. :hat:

Bir gram üzülmedim. Bu zihniyet bu futbolcu eskileri falan turnuva hak etmiyor.

Arda bize gelsin burada toparlar diyordu millet. Bu adam ölü gibi futbol bunu bu da futbolu bırakmış.

sent via GSC

Bırak ligi hazırlık maçlarında bile oynamamış bu herif nasıl 11 oynar. Topal niye defans oynuyor. Neye hizmet ediyor lan bunlar

dc2fa7e5dc3c5c3b10521752caa16638.jpg

Elalemin milli takiminda hirs var,bizim Seref yoksunu oyuncularimiz anca prim konusunlar biz adamiz desinler dedeleri yasinda gazeteci dövsünler

Bravo cocuklar,kariyerinizde dunya kupasi maci olmayacagi icin mutluyum

ea1ee1d2ed89538765397dc9c8db02a1.jpg

Son düzenleme:
Evet gördüm ama aynı zamanda kornerde adam adama savunma yapıp direğe iki tane oyuncu aldığı için ortada üç tane boş rakip gördüm. Zaten o üç oyuncu boş olduğu için o kadar kolay kafa vurdular. Bu sezon Antalya maçı dahil alan ve adam savunması yapan, bunun için bütün saha oyuncularını kullanan, ki bu tür savunma için bütün saha oyuncuları gereklidir, Galatasarayın hava toplarında ki etkinliğini de görüyorum mesela. Kaç haftadır tek kafa golü yedik oda uyuduğumuz için, onun dışında kafa topu verdiğimizi bile hatırlamıyorum. Yada izlediğim bir sürü maçta yine bu sistemi uygulayıp direğe adam almayan takımları, bunların içinde her kategoriden takım var, küçük, orta, büyük. Ona göre kaleciler var, Madridin, Chelseanin, Bayernin, Manunun.

senin kücük oyuncularin zaten adam adama is yapmaz kornerlerde onlari direge alacan.
onlar zaten adam tutmakla meskul olamazlar ve yetersiz kalir.
ama orda kücük boylu savunmaci uzun stoperi tutamaz zaten, neresi eksik kaliniyor anlamadim.
egerki 3 golde bu aksam bosluk olduysa bu savunmanin tamamen yetesiz olmasindan.
orda serdar aziz ile ömer topragi oynatam zaten direge adam alsan ne olur ne olmaz.

erman: demirören alsin ardayla luceyi defolup gitsin

alakasi yok sen orda adami bombos birakirsan ister 5 tane adam koy cizgiya.
hem ilk pozisyonu orda cikardi kactane öyle benzer gol yedik hala laf buluyorsun ya.
neyse tamam bildigin gibi olsun.
Laf falan bulduğum yok, son haftalarda bizim takımın yaptığı alan ve adam savunması çok etkili ve bunun için tüm saha oyuncuları gerekli yoksa işte böyle rakip boş kalır. Artık dünyada ki takımların çoğu bu taktiği uyguluyor. Ayrıca yediğimiz golde o iki adam direkte olmasa pozisyon ofsayt. Laf uydurma değil bu maçta ortada olan bir durum.

arda ve burak'ın oynadıgı milli takım beter olsun açık konuşuyorum keşke 10 yeseydi. gram üzülmedim hatta sevindim . son dakikalarda 4 kaçtı tüh dedim.
cengiz ünder , abdülkadir ömür size köprü altında bir şey mi yaptı da oynatmıyorsunuz ?
kimse lucescu demesin o sadece bunak bir piyon.
adamcılık torpil primci tayfası bu kadar olur işte.

Sportstv de az evvel bir yönetici bunu dedi:

"Bir Afrikalı Ata sözü var: Düştün zaman Ayana değil, kaydığını yere bakmalısın" yere bak" :D

fatih hocayi kovanin abv

lucescu denen üçkagitçiyi getirenin abv

tr futbolunun içine edenin abv

Geri
Üst Alt