- 1 Şubat 2009
- 25.092
- 25.277
- 3.468
Yok yere 1 hafta Cimbomdan uzak kaldık.
Alnitak Alnilam Mintaka
Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Faruk Özkul gördün mü renktaşım, direğe aldığın adamlar ortada bir ton rakip oyuncu boşken hiç bir halta yaramaz. Aynı o direkteki oyuncunun çıkardığı pozisyon gibi, ortada bomboş rakip olduğu için o pozisyon oluyor, bir tane çıkarırsın üç tane yersin.
Arda bize gelsin burada toparlar diyordu millet. Bu adam ölü gibi futbol bunu bu da futbolu bırakmış.
sent via GSC

Arda bize gelsin burada toparlar diyordu millet. Bu adam ölü gibi futbol bunu bu da futbolu bırakmış.
sent via GSC
Evet gördüm ama aynı zamanda kornerde adam adama savunma yapıp direğe iki tane oyuncu aldığı için ortada üç tane boş rakip gördüm. Zaten o üç oyuncu boş olduğu için o kadar kolay kafa vurdular. Bu sezon Antalya maçı dahil alan ve adam savunması yapan, bunun için bütün saha oyuncularını kullanan, ki bu tür savunma için bütün saha oyuncuları gereklidir, Galatasarayın hava toplarında ki etkinliğini de görüyorum mesela. Kaç haftadır tek kafa golü yedik oda uyuduğumuz için, onun dışında kafa topu verdiğimizi bile hatırlamıyorum. Yada izlediğim bir sürü maçta yine bu sistemi uygulayıp direğe adam almayan takımları, bunların içinde her kategoriden takım var, küçük, orta, büyük. Ona göre kaleciler var, Madridin, Chelseanin, Bayernin, Manunun.
Laf falan bulduğum yok, son haftalarda bizim takımın yaptığı alan ve adam savunması çok etkili ve bunun için tüm saha oyuncuları gerekli yoksa işte böyle rakip boş kalır. Artık dünyada ki takımların çoğu bu taktiği uyguluyor. Ayrıca yediğimiz golde o iki adam direkte olmasa pozisyon ofsayt. Laf uydurma değil bu maçta ortada olan bir durum.alakasi yok sen orda adami bombos birakirsan ister 5 tane adam koy cizgiya.
hem ilk pozisyonu orda cikardi kactane öyle benzer gol yedik hala laf buluyorsun ya.
neyse tamam bildigin gibi olsun.