Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.842
- 29.227
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam adama ve alan savunması yapıyoruz, bunun için tüm saha oyuncuları orada olmalı. Uzun boylu oyuncu adam adama, kısa boylular alan savunması. Takımların çoğu artık bunu yapıyor ve bizde bile ne kadar etkili olduğunu son haftalarda gördük. Eee ne oldu direğe adam koyduk da, yediğimiz golde o iki oyuncu ofsaytı bozdu. Direkteki adam savunmada bir eksik ve çizgide risktir, ofsaytı bozar, penaltı yaptırır hatta yeri geldiğinde çıkarabileceği topta kaleciye engel olur gol yedirir.senin kücük oyuncularin zaten adam adama is yapmaz kornerlerde onlari direge alacan.
onlar zaten adam tutmakla meskul olamazlar ve yetersiz kalir.
ama orda kücük boylu savunmaci uzun stoperi tutamaz zaten, neresi eksik kaliniyor anlamadim.
egerki 3 golde bu aksam bosluk olduysa bu savunmanin tamamen yetesiz olmasindan.
orda serdar aziz ile ömer topragi oynatam zaten direge adam alsan ne olur ne olmaz.
Sahada tek mücadele eden Çağlar SöyüncüydüÇağlar Söyüncü kim yahu.Maçı 3-0 olduktan sonra izlemeye başladım.Olan olmuş,biten bitmişti ama bu Çağlar hoşuma gitti.
Arda bize gelsin burada toparlar diyordu millet. Bu adam ölü gibi futbol bunu bu da futbolu bırakmış.
sent via GSC
fatih hocayi kovanin abv
lucescu denen üçkagitçiyi getirenin abv
tr futbolunun içine edenin abv
Bize gelsin isterim . Yabancı sınırı gelecek malumSahada tek mücadele eden Çağlar Söyüncüydü
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine bir b.k olmazNedir bu kadro fantezisi sende))) topalı ardayı burakı ozanı çıkar. Yerlerine takımlarında oynayan formda adamları koy tamamdır
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok zor. Akıllı çocuk dönmez burayaBize gelsin isterim . Yabancı sınırı gelecek malum
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine bir turnuva ve yine baska bir takimi destekleyecegiz.
Allah belanizi versin milyonluk öküzler.

ben cocuklugumdan beri brezilyayı destekliyorum zatenbizi herhangi bir kupada görünce sasırıyorum
ama yalan yok bu izlandalılar bizden cok daha sempatikler adamlar disiplin var adamlarda