DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

DLe2XZ2VAAAsuhc.jpg

senin kücük oyuncularin zaten adam adama is yapmaz kornerlerde onlari direge alacan.
onlar zaten adam tutmakla meskul olamazlar ve yetersiz kalir.
ama orda kücük boylu savunmaci uzun stoperi tutamaz zaten, neresi eksik kaliniyor anlamadim.
egerki 3 golde bu aksam bosluk olduysa bu savunmanin tamamen yetesiz olmasindan.
orda serdar aziz ile ömer topragi oynatam zaten direge adam alsan ne olur ne olmaz.
Adam adama ve alan savunması yapıyoruz, bunun için tüm saha oyuncuları orada olmalı. Uzun boylu oyuncu adam adama, kısa boylular alan savunması. Takımların çoğu artık bunu yapıyor ve bizde bile ne kadar etkili olduğunu son haftalarda gördük. Eee ne oldu direğe adam koyduk da, yediğimiz golde o iki oyuncu ofsaytı bozdu. Direkteki adam savunmada bir eksik ve çizgide risktir, ofsaytı bozar, penaltı yaptırır hatta yeri geldiğinde çıkarabileceği topta kaleciye engel olur gol yedirir.

Son düzenleme:
Böyle ölüm kalım bi maç için hali sahadan 11 adam topla bu kadar kötü oyunamazdi inan bana ucunda dünya kupasına gitmek var de adamlara ne taktik ne teknik hicbirsey demene gerek yok başka bugün sahadakiller hepsi satılmış gibi oynadı yazıklar olsun kimse teknik adam da suç aramasın

Son düzenleme:
Hırvatistan berabere kaldı, bir kez daha allah belanızı versin

o degilde bu ülkenin en iyi savunmacilari serdar ile ömer oynamiyor ondan sonra niye yenildik.
aptal olmak lazim bunlari oynatmamak icin, heleki kendi mevkisinide rezilleri oynayan biri icin.
sonra gelelim su yorumcuya, mac bitiminde yabanci kuralindan yakiniyor, sanki almanyada veya ingilterede sinirsiz yabanci yok.
her seferindede katiliyorlar.
bunlar gibi cahil kisiler bizim ülkede anrenörlük yaparsa böyle olur.
daha bikere alt yapiyi calistirmak ve sonradan o oyunculari kazanmayla bittigni anlamamis kisilerden bahsediyoruz.
sende sanki oyuncu yokmus gibi yabanci siniri diye agliyorlar.
elinde var emre mor, yusuf yazici, cengiz ünder, enes ünal, hakan calhangolu ve avrupanin her takiminda oynaycak en iyi stoperlerden biri toprak ile serdar aziz.
sen gel hala bitmis oyunculari oynat, bu zamana kadar hangisi oynatildi hala yabanci sirnirindan bahs et, adama gülerler.

Son düzenleme:
Yine bir turnuva ve yine baska bir takimi destekleyecegiz.

Allah belanizi versin milyonluk öküzler.

Yine bir turnuva ve yine baska bir takimi destekleyecegiz.

Allah belanizi versin milyonluk öküzler.

ben cocuklugumdan beri brezilyayı destekliyorum zaten :) bizi herhangi bir kupada görünce sasırıyorum

ama yalan yok bu izlandalılar bizden cok daha sempatikler adamlar disiplin var adamlarda

Bu yenilgi beni en çok üzen ve korkutan şey tekrar yabancı sayısı ortama düşecek olması birileri yemlenecek yine hadi bakalım hayırlısı

yilmaz vurali getirmeyen ve lucescuyu getirmeyi beceremeyen dursun aydin özbeke buradan şükranlarımı sunuyorum :hat:

ben cocuklugumdan beri brezilyayı destekliyorum zaten :) bizi herhangi bir kupada görünce sasırıyorum

ama yalan yok bu izlandalılar bizden cok daha sempatikler adamlar disiplin var adamlarda

Adamlar hak ederek gidecek turnuvaya. Biz hep yumurta delige dayaninca biraz kendimizi yirtiyoruz sonra yine hüsran yine hüzün.

Hirvatlar da hak etmiyor, Izlanda 1.olup katilsin turnuvaya adamlar renk katiyor.

Geri
Üst Alt