🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:2 | Norveç 0-3 Türkiye | MS | 27 Mart | TRT 1

Bu kadrolarla Norvec favori.

Yedekte Taylan-Orkun ve Halil-Deniz var.

Yusuf ve Kenan'i kesip bunlardan 2'sini oynatmak lazimdi.

Topsuz oyunda yoklari oynayan Yusuf ve top rakipteyken sadece pres yapsin diye oynatilan Kenan, ikisi birden lüks.

Kenan out Halil in.

Halil fb topçusu olsa kesin 11'deydi.

Ms 0 ve 1,5 Üst oynadık.Ek olarak da az da olsa 2-2 skor oynadık..

herkes kenana takmış

kenan bu takımın en faydalı 3 4 adamından biri

Şenol'un bir halt oynattığı yok. Şenol balı devreye girmezse maç erkenden biter

Kanatsiz, kabiz bir futbol musabakasi daha.

Ayni oyun anlayisi ile cikiyoruz diyen uyeler nasil bir oyun anlayisi oldugunu bir anlatsin.

Butun sans faktorlerin biraraya geldigi Hollanda macinin hicbir sevindirici, ic acici yani yoktu.
Topu rakibe verip buldugumuz kontra pozisyonlarla sonuca gitmek. Hollanda macini sansla falan kazanmadık. Aynı anlayış o maçta da vardı. Hatta benzer bi anlayış son terimli hollanda maçında da vardı.

Hollanda gibi baskın oynamamızı istiyorsunuz sanırım. Baskın oyunları da bi sonuç vermiyor aşamıyorlar savunmayı. Bu da bir oyun anlayışıdır. 13 tane korner, 1 penaltı, 6-7 tane duran top, 10 tane şut ceken takımın 4-2 yenilmesini şansa baglamak cok yanlış. Eminim böyle oynayalım yenilelim raziyim diyenlerden birisin. Dediginiz gibi olmuyor o işler.

Dediginiz gibi olsaydı bugun terim yine o rakip kim olursa olsun baskılı hucum oyununu birakip pas oyununa, skora oynama durumlarina girmezdi.

Beraberlik üzmez yenersek gerçekten büyük avantaj saglarız şimdiden ama hollanda maçından çok daha zor olacak

Topu rakibe verip buldugumuz kontra pozisyonlarla sonuca gitmek. Hollanda macini sansla falan kazanmadık. Aynı anlayış o maçta da vardı. Hatta benzer bi anlayış son terimli hollanda maçında da vardı.

Hollanda gibi baskın oynamamızı istiyorsunuz sanırım. Baskın oyunları da bi sonuç vermiyor aşamıyorlar savunmayı. Bu da bir oyun anlayışıdır. 13 tane korner, 1 penaltı, 6-7 tane duran top, 10 tane şut ceken takımın 4-2 yenilmesini şansa baglamak cok yanlış. Eminim böyle oynayalım yenilelim raziyim diyenlerden birisin. Dediginiz gibi olmuyor o işler.

Dediginiz gibi olsaydı bugun terim yine o rakip kim olursa olsun baskılı hucum oyununu birakip pas oyununa, skora oynama durumlarina girmezdi.
Pff

Sende sus lan. Izledigin milli takimin oynadigi oyunu sezon basindan beridir bizde oynuyoruz. Durmadan yaliyorsun hocayı. Sirf hocayi sevmedigin icin oyunu boklamana grk yok. Emrahın ellerine veririm seni.
Hollanda maçını biraz bala kazandığımızı görmemen üzüyor.

@Emrah Duvar ın şefkatli kollarına bırakman da sevindiriyor

Hollanda maçını biraz bala kazandığımızı görmemen üzüyor.

@Emrah Duvar ın şefkatli kollarına bırakman da sevindiriyor
Ben bi bal gormedim. Hakem gordum bizden yana biraz. Buna bal diyorsan haklısın. Bunun dışında 1 tane organize atak tamamlayamayan bi rakip vardi sahada. Forvetsizlik böyle bir sey.

Ben bi bal gormedim. Hakem gordum bizden yana biraz. Buna bal diyorsan haklısın. Bunun dışında 1 tane organize atak tamamlayamayan bi rakip vardi sahada. Forvetsizlik böyle bir sey.
Tamam da Burak 15 tane frikik atsa 1 i öyle girer. E penaltı kazandık saçma sapan. Burak'ın ilk golü de adama çarpıyor giriyor.

Bi daha oynansa emin ol kaybederiz şenol şansı olmazsa

Maçın her yeri baldı. İyi kapattık sadece.

Geri
Üst Alt