🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:2 | Norveç 0-3 Türkiye | MS | 27 Mart | TRT 1

norvec mala döndü ne oluyor diye şaşırdı

Yusufun toparlanması lzm

Top Uğurcan'a kadar geldi en sonunda

yusuf niye sag bek gibi oynuyor
ben cözemedim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Milli Takım gercekten seviye atlamış, bunun sebebide kesinlikle lejyoner oyuncularimiz, iyi hazirlandiklarinda konsantre olduklarinda yenemeyecegimiz takim yok... Fransa, Hollanda, Rusya şimdide Norveç bunlar bize averaj yapan takimlardi daha önce, İmparator un yaptigi en büyük iş yabanci sinirini kaldırmak oldu .
Gerçekten dediğin gibi yenemeyeceğimiz takım yok dünyada. Dünya Kupası ya da Avrupa Kupası'nı kazanamayız demem ben mesela. Kazansak son zamanlar oynanılan Fransa (içeride-dışarıda), Almanya ve Hollanda maçlarını göstereceksin şaşıranlara.

Ozan Belhanda'nın göbeklisi, kaptırdiği toplarin haddi hesabi yok.. bence Taylan o bölgede daha iyi olurdu..

Milli takimda oynayan yerlileri görünce Galatasaray'da forma giyen yerlilerin sadece pasaport ve Fatih hoca bonusuyla forma giydigini görebiliyoruz. Yarim saatlik Arda Turan'i futbola kazandirmaya calisana kadar sezon bitti. Yok Ömer Bayram'a kontrat, yok Akbaba'ya kontrat. Yokluktan Ogulcan Caglayan'in oynamasini bile istiyoruz. Gercekten kalite yok. Bizim devamli 11 oynayan Taylan yedek, Kilinc kadro disi milli takimda.

Geri
Üst Alt