Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Yusuf Yazıcıdan tribünlerin sol üstüne bir plase vuruş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya'nın en iyi defans Dörtlüsü diyebilirmiyiz??Çağlar-Merih-Ozan var ama ben Kaan'ı da oldukça beğeniyorum. Müthiş bir savunma 4'lüsü
kaanı marcaonun yanına koyarsak taş gibi bi stoper tandemimiz olur diye düşünüyorum. hoca boşuna istemiyor kaanıÇağlar-Merih-Ozan var ama ben Kaan'ı da oldukça beğeniyorum. Müthiş bir savunma 4'lüsü
Gerçekten dediğin gibi yenemeyeceğimiz takım yok dünyada. Dünya Kupası ya da Avrupa Kupası'nı kazanamayız demem ben mesela. Kazansak son zamanlar oynanılan Fransa (içeride-dışarıda), Almanya ve Hollanda maçlarını göstereceksin şaşıranlara.Milli Takım gercekten seviye atlamış, bunun sebebide kesinlikle lejyoner oyuncularimiz, iyi hazirlandiklarinda konsantre olduklarinda yenemeyecegimiz takim yok... Fransa, Hollanda, Rusya şimdide Norveç bunlar bize averaj yapan takimlardi daha önce, İmparator un yaptigi en büyük iş yabanci sinirini kaldırmak oldu .
acaba duran toplara önem mi vermiyor diye düşünüyorum bazen sonra da yok okadar da geri kafalı değildir diyorum.Hocamız cok guzel ayak tenisi maci organize eder.
noldu ünsal kardeş