🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:2 | Norveç 0-3 Türkiye | MS | 27 Mart | TRT 1

Norveç daha iyi ve organize oynadı. Gerek defans tarafından ki kalite farkı biraz da şans ile 2-0 öndeyiz. Kanatlardan birine hızlı oyuncu sokmalıyız Skorun avantajını ve Norveç'in zayıf tarafı olan defans hattını kullanmak için.

Son düzenleme:
Hakem cok iyiydi.
Mac Tr maci olsa ve Burak, Kaan, El Yunisi bizde oynasaldi şu anda Burak ile Kaan sari kart gorup, En Yunisi de 2. sari karttan atilmisti

direkten dönen toptan sonra bizim 2-0i bulmamiz bunlarin moralini bozdu

Kenan çok iyi oyuncu değil ama bizdeki oğulcan gibi faydalı oynuyo ileri geri

norveçin kadro mükemmelde oyun cacık,2 çok iyi santrafor olunca elde + odegaard bizim drogba-burak-sneijder li oyun gibi oynuyolar

iyi kontra yaparsak daha atarız bunlara defansları kötü duruyo,1 duran top 1 kontrayla bunlarıda 4leriz

Norveç daha iyi ve organize oynadı. Gerek defans tarafından ki kalite farkı biraz da şans ile 2-0 öndeyiz. Kanatlardan birine hızlı oyuncu sokmalıyız Skorun avantajını ve Norveç'in zayıf tarafı olan defans hattını kullanmak için.
nE

dün bir yazı okumuştum yabancı kuralı 10 sene önce gelse burak yılmaz elit takım forvetiydi diye galiba doğru
Begendim ama okadarda değil la adam saygı duyulasi diri tutuyor kendini. Selçuk 28 inde futbolu birakti. Onun için tebrik ediyorum kendisini

Hem Hakan hem Burak'ı alalım
Burak jübilesini yapar 1 sene oynayıp

Şenol efendi Terim'in getirdiği yabacı kuralı sayesinde şuan sahada 8-9 tane yurt dışında oynayan futbolcumuz ile iş yapıyorsun. Bu adamlar yabancı serbestliğinin etkisi ile gittiler yurtdışına. Hala çıkıp yabacı kuralı diye konuscakmisin

Şenol efendi Terim'in getirdiği yabacı kuralı sayesinde şuan sahada 8-9 tane yurt dışında oynayan futbolcu ile iş yapıyorsun hala çıkıp yabacı kuralı diye konuscakmisin

konuşur ve de yapar eğer maç kazanmağa devam ederse

bi kaç seneye de yabancı sınırı 6 olmuşken ve başımızda riekerink fln gibi biri varken sevgiyle anarlar şenol hocalarını burdaki ft düşmanları

Geri
Üst Alt