🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:2 | Norveç 0-3 Türkiye | MS | 27 Mart | TRT 1

Sallama yine. Sen Liverpool M.City Barca Munih Real maclarindan hicbirini izlemiyorsun herhalde.
Heh saydigimiz takimlarda tam da bizim ayarimizda kadro degeleri milyar euroya yakin takimlar bizim ligte kadrolar arasinda deger farki olsada oyun kalitesi acisindan oyle farklar yok o takimlar yapar sen yaparsan ankaragucu bile seni yener dengeli futbol nasil oynanir milli takim gosterdi

Hep Çağlar Merih ikilisini konuşuyoruz son dönemde Ozan Kabak da bu ikiliye eklendi sadece bu üçlü üzerinden dönüyor stoper hattı ama Kaan yine çok iyi oynadı bence çok yönlü bir oyuncu

26 yaşına kadar büyük bir transfer yapabilmiş olsaydı bence Çağlar & Merih ve Ozan Kabak kadar değer görürdü. Tebrik ederim dördünü de muazzam bir olay bu kadar iyi stoperlerimizin olması

Hep Çağlar Merih ikilisini konuşuyoruz son dönemde Ozan Kabak da bu ikiliye eklendi sadece bu üçlü üzerinden dönüyor stoper hattı ama Kaan yine çok iyi oynadı bence çok yönlü bir oyuncu

26 yaşına kadar büyük bir transfer yapabilmiş olsaydı bence Çağlar & Merih ve Ozan Kabak kadar değer görürdü. Tebrik ederim dördünü de muazzam bir olay bu kadar iyi stoperlerimizin olması
Milli takımlarda bu seviye en fazla stoperi olan takımız sanırım. Muazzam bir havuza sahibiz. Eğer üst düzey forvetimiz olursa bir turnuva da final yaparız.

Milli takımlarda bu seviye en fazla stoperi olan takımız sanırım. Muazzam bir havuza sahibiz. Eğer üst düzey forvetimiz olursa bir turnuva da final yaparız.

ayağımız yere basmalı

sıkıntılı maçları çözecek oyun ve oyuncumuz henüz yok

ayrıca çalım yeteneği veya pas hızı yüksek olan takımlar mevcut savunmamızı açarlar ve geriye düşersek büyük sıkıntılar da yaşayabiliriz

kalibremize göre iyiyiz şu an

Bizim Forumdakilerin bir kismi tweet e yanit veren vatandas gibi. Geldigi an sanki 28 yaslarinda futbolu olgun, hemen katki verecekmis gibi bekliyor yeni oyunculari. Ben bir tek Messi yi gorebildim bu sekilde (19-20 yaslarinda iken) simdiye kadar bir de onun kadar olmasa da Mbappe.

1616875731999.png

fa
Bizim Forumdakilerin bir kismi tweet e yanit veren vatandas gibi. Geldigi an sanki 28 yaslarinda futbolu olgun, hemen katki verecekmis gibi bekliyor yeni oyunculari. Ben bir tek Messi yi gorebildim bu sekilde (19-20 yaslarinda iken) simdiye kadar bir de onun kadar olmasa da Mbappe.

Ekli dosyayı görüntüle 118901

fatih terım bı oyuncuyu keşfetmek ıcın bırının sakatlanmasını bekler anca rastgele oda tutarsa tutar

Geri
Üst Alt