🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

Hiçbir dayanağı olmadan değişiklikleri otomatiğe bağladı. Yusuf ve Hakan her an tehdit, oyundan neden alırsın? Taylan bizim oyuncumuz ama objektif olursak sahada emanet gibi duruyor. Oyuna ağırlık koyamıyor ve kafası kesilmiş horoz gibi dolanıyor. Puan kaybının direkt sorumlusu tabii ki o değil ama, Şenol Güneş dün ağır enkaz idi. Valla özellikle değişiklere hiçbir anlam veremedim. Hiç yapma daha iyi yani. Adamlar gelemeyeceği yoksa da geldi.

Şenol Güneş'in yönettiği takımlarının hepsinde kronik bu sorun daha önce Beşiktaş ile Avrupa'da şimdi de milli takımla aynı turnuva takımı olamamak gruptan çıkabilme kültürü ve alışkanlığı çok zayıf gruptaki ilk 3-5 maça iyi başlayıp zor takımları yenip son 2 maçta olur olmaz köy takımlarına yenilerek gruptan çıkamıyoruz bu Avrupa Futbol şampiyonasında da böyle olacak iyi izleyin İtalya'yı İsviçre'yi falan yenip Gallere yenilerek eleneceğiz Şenol Güneş iyi hoş da asla Fatih Terim gibi winner bir teknik direktör değil en son konferans liginde de öyle olmuştu deplasmanda Rusya ile berabere kalıp evimizde Rusya'yı yendikten sonra son maçlar öncesi lider girdiğimiz grupta son maçımızı Macaristan'a kaybederek 4. olup küme düşmüştük Şenol Güneş yerine bana göre Okan Buruk daha iyi bir tercih olabilir milli takım için

Hiçbir dayanağı olmadan değişiklikleri otomatiğe bağladı. Yusuf ve Hakan her an tehdit, oyundan neden alırsın? Taylan bizim oyuncumuz ama objektif olursak sahada emanet gibi duruyor. Oyuna ağırlık koyamıyor ve kafası kesilmiş horoz gibi dolanıyor. Puan kaybının direkt sorumlusu tabii ki o değil ama, Şenol Güneş dün ağır enkaz idi. Valla özellikle değişiklere hiçbir anlam veremedim. Hiç yapma daha iyi yani. Adamlar gelemeyeceği yoksa da geldi.
3 maçta da aynı adamları benzer dakikalarda aldı. Enes Ünal ne oynamış şimdiye kadar? Caner kim oluyor da 80 dakika oynuyor? 2-0dan sonra niye hızlı hücumdan gol yiyoruz? Akıl koyamadılar maça. Taylan bizde tek oynamaya alışmıştı. Okay ve Ozan'la yapamadı.

Yediğimiz gollerin 3 u de facia..
İlk gol ozan kabak gereksiz bir hava topuna cikiyor topu asirtan letonyali soldan arkadaşını bomboş kaçırıyor..Ozan hiç hareketlenmese adam sadece topu kontrol edecek muhtemelen bir halt olmayacaktı..
İkinci gol bence çağların hatası abi sen stopersin ortada bomboş adamlar varken tutup ceza alanı çizgisine yakın okayın adamına koşuyorsun yine topu asirtiyor ve 2 oyuncumuzu ekarte ediyor..
3. Gol desen başlı başına facia okayın gereksiz sisirmesi mi dersin taylanin gereksiz faulü mu dersin..Yan toplarda bizi bu kadar zorlayan takıma ısrarla saçma sapan faullerle sans verdik

Şenol'un Taylan'ı izlediğini sanmıyorum. İzlemiş olsa tek 6 olarak kullanırdı. 3 maçın 3'ünde de aynı dakikalarda benzer değişiklikler. Maça göre, pozisyona göre aksiyon yok. Ezbere hamleler.

Şenol balı knk.
normal değil harbi ya her gittiğimiz pozisyon gol oluyor en olmaz denilen sutlar giriyor. tamam bu güzel de hep böyle olmaz. basit yiyoruz golleri onları çıkarsak maçlar çok basit geçecek. hem takımın özgüven oturacak hem rakipler temkinli çıkacak bize karşı. maça 1-0 önde başlayacağız gibi bir şey bu.

maçın özetine bakayım dedim özete bile malum kişinin görüntüsü koymuş trt, te allahım

Bu maçta puan kaybı Caner'e yazar Fenerbahçe'de kadro dışı kalan adam ne hikmetse milli takımın değişmez oyuncusu oluyor halbuki ilk 2 maçtaki gibi maça sol bekte Umut Meraş'la başlasaydık kesin yenerdik

Kaan ayhani kücümsememek lazim. Çok iyi stoper eksikligini hisettik.
Caglar merih sonra Kaan.

Kaan ayhani kücümsememek lazim. Çok iyi stoper eksikligini hisettik.
Caglar merih sonra Kaan.
Kaan Ayhan 25 yaşında 2.5 mil.€ bonservis ile Sassuolo'ya transfer oldu
Berat Özdemir 22 yaşında 2.5 mil.€ bonservis ile Trabzon'a transfer oldu

Biz de hala salak saçma transfer peşinde olalım

Kaan Ayhan 25 yaşında 2.5 mil.€ bonservis ile Sassuolo'ya transfer oldu
Berat Özdemir 22 yaşında 2.5 mil.€ bonservis ile Trabzon'a transfer oldu

Biz de hala salak saçma transfer peşinde olalım
Feghouli'nin götü incelsin diye bekleriz
Falcao Ispanya'dan dönsün diye bekleriz

Bekleriz yani

Evet Kaani alabilsek çok iyi olurdu.
Yerli, potansiyeli olan ve yaş sorunu olmayan adamları takımda toplamak lazım Emre Kılınç & Taylan var şu anda sadece takımda bir de zaman zaman oynayan Kerem

Mesela Berat'ı alabilmiş olsaydık Luyindama'yı iyi bir bonservis ile satıp yerini Kaan ile doldursaydık Linnes ve Yedlin'e milyon € maaş ödeyeceğimize Bünyamin Balcı'yı takımımıza katabilseydik keşke veya yazın Okay'ı alabilmiş olsaydık defansif sıkıntılarımız çok daha az olurdu

Milli takım havuzunda çok daha fazla oyuncumuz olması lazımdı Euro 21 'de gidebilirsek Dünya Kupasında forma giyebilecek vitrin yapabilecek oyuncularımız olsaydı keşke

Emre Kılınç & Taylan Antalyalı veya Kerem Aktürkoğlu hata yaptıkları oldu etkisiz oldukları oldu ama Gedson gibi kaçak dövüştüklerini sahada başka takımın oyuncusu gibi gezdiklerini hiç görmedim

Geri
Üst Alt