DK 2022 Elemeleri G Grubu H:4 | Türkiye 2-2 Karadağ | MS | 1 Eylül | TRT 1

Bizimkiler yine toparlanmış Euro 2020'ye göre. Dünya Kupası'na gidip yine ezilir geliriz. Euro 2020 tüm güveni kaybettirdi bu takıma karşı. O hava, o sinerji oluşmaz artık hiçbir zaman. Euro 2020'deki inanmışlığı görmemiştim ben Türk halkındaki. Bu yazki kadar reklam meklam da olmaz bunlara güvenip.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık milli takımın forveti Dervişoğlu'na emanet edilmeli.

Yalnız okay çok statik oynuyor etliye sütlüye pek dokunmuyor daha genç yaşlarında adam da geçiyordu hatırladığım kadarıyla..

Milli takımdan nasıl koptuysam, başlığı görene kadar hazırlık maçı sanıyordum. :crushed:

Bizimkiler yine toparlanmış Euro 2020'ye göre. Dünya Kupası'na gidip yine ezilir geliriz. Euro 2020 tüm güveni kaybettirdi bu takıma karşı. O hava, o sinerji oluşmaz artık hiçbir zaman. Euro 2020'deki inanmışlığı görmemiştim ben Türk halkındaki. Bu yazki kadar reklam meklam da olmaz bunlara güvenip.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kondisyonu Şenol yüklemediği zamanlar daha iyiyiz. Adam yürüyerek idman falan yaptırıyordu. WC’de dediğin gibi tatsız olaylar yaşanacak bencede.

Okay, Burak ve Kenan derhal milli takımdan emekli edilmeli.

Hakan kulüplerinde oynadığı futbolun %5'ini burada oynasa bambaşka bir milli takım izleriz.

Kerem dururken Kenan Karaman ne alaka?

Kaan ayhanin adamını kontrol etmesine bakın izleyin birde luyindamanin yedirdigi son gollere bakın .
Kaan ve okay alınırsa Türk sınırı gelir ....

Geri
Üst Alt