DK 2022 Elemeleri G Grubu H:5 | Cebelitarık 0-3 Türkiye | MS | 4 Eylül | TRT 1

Halil Dervişoğlu oynarsa izlerim yoksa bakılacak maç değil.

maç varmış tüh ya keşke haberim olmasaydı zımbaratoru görmeye dayanamam ekranda

uğurcan
zeki kaan çağlar mert
taylan
efecan orkun yusuf kerem
enes​

A Milli Takım'ın 11'i: Uğurcan, Zeki, Kaan, Çağlar, Mert Müldür, Taylan, Efecan, Orkun, Yusuf, Kerem, Enes.

Halil, Enes Ünaldan çok daha iyi. Enes ısrarı neden?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzliyecektim ama Enes denen çöpü görünce vazgeçtim. İnşallah puan kaybederiz.

Kenan Karaman'da sonra enes unal kadar abartilan balon bir herif gormedim milli takımda adem büyük su yaşında top diye oynar hiçbir meziyeti yok ve halilin yerine tercih ediliyor cebelitarika 2 tane sallayıp göz boyar simdi
Maaşının yarısını menajerine vermesi lazım. Normal şartlarda TR 2. liginde dahi sırıtacak bir herif ama work and travel ile dünyayı gezip üstüne bir de milli takımda oynuyor. Helal olsun valla.

eskiden milli maçları milli takımızı fanatik bir şekilde destekler ,galibiyetimize rakip kim olursa olsun deli gibi sevinir mağlubiyetimizde ise o derece üzülürdüm ama şuan Allah biliyorya febeli volkan olsun ,emre belözoğlu olsun sırf üzerinde Galatasaray forması var diye onları 11 e koymayan bejekeli olsun çamurdan olsun diyen filözoftan bu yana milli takımın galibiyetide ,mağlubiyetide umrumda değil.Hele şu atanmış şikeci ,febeli bejeke üzülmesin yeterki diyen fedarasyondan bu yana hiç umrumda değil.Hollanda da norveçte bizi parçalar bir dünya kupasını daha kaçırırız cebalitarııkı yensen kaç yazar

Bu ne sacma kadro bu nasil rotasyon? Senol baya kucuk görmus rakibi

Geri
Üst Alt