- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.951
- 4.818
Ne dediysek o.Kerem'i bu maç ilk 11 oynatır zımbator bence.
Bir göz ağrısı Kenan'dan vazgeçip başka bir göz ağrısı Enes'i sürmüş bu sefer de sahaya kodumun zımbacısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dediysek o.Kerem'i bu maç ilk 11 oynatır zımbator bence.
Norveçte anca iy biterken 2 gol bulmuştu 43,45hollanda ayni sahada 7 golle gecmisti ... ilk golunu 42 de atmisti devre 0-1 sona ermisti.
< ; bu yonden bakinca ilginc.
ilk yari hollandanin bu kadar zorlanip golu ilk yari son anlarinda atmasi adeta ilac olmus kendileri adina...
biz bir sekilde erken baski ile golu bulup devamini getirmeliyiz,
aksi durumda dakikalar ilerledikce o stresle kafalar *hollanda macinda oldukca- zor bir mac gecmesi olasiklar arasinda........
taylan, orkun ortayi tutarlar gibi hibrid bazli.
yusuf takimi org eder,hakan yokken.
efecan'in arkaya kacislari keremle uyumunu merak ediyorum.
kadro ozelinde tek elestirim; muldur'un yine sol bekte baslamasi.
elde salt sol bek varken, tecrubesiz ve yetersiz de olsa ,bu tur rakipler karsisinda oynatmadiktan sonra , ne diye kadroya alindi *ridvan isimli oyuncu veya o bolgedeki genel alternatifler ?
sahsen muldur'un rakip karsilamasini bire bir dar alan versuslarini defansif mudefa anlaminda yetersiz buldum. son macta fazla duran top faulu yapti o bolgeden.
salt kendi bolgesi olmadigi icin bu tur yollara basvurmus olabilir defansif versusta. fakat hollanda gibi ust duzey bir ekiple oynarken bu tur fauller ve duran toplar karadag dan daha fazla basimizi agritir diye dusunuyorum.
ilk maci hatirlarsaniz, hollanda duran toplar ve yan ortalar ve doldur bosaltla kalemizi ablukaya almisti macin ikinci yarisinda....
defans bolgesi genel anlamda kim oynarsa oynasin dengesiz ve gereksiz faul yapmaya meyilli malesef.
bu elemelerde cokca yasadik. euro finallerinde de keza...
son olarak,
maca 442 cikiyorux sanirim. ilginc bir secim... acaba hollanda macindaki kurgu boyle mi olacak-ta bu maca boyle cikiliyor merak edilesi.... bu aksma tutmazsa, yine sar basa mi yapacak hoca, bu da yoruma acik olur.
kerem ve halil den gol ve asist bekliyorum.
basarilar milli takim.
Öpüyordur zaten milli yakımda olmasının başka açıklaması olmasa gerekEnes öpsün seni şenol
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Norveçte anca iy biterken 2 gol bulmuştu 43,45
Ceza sahasına gömülüyolar tamamen
17 gol mü ne yemiş0-6 biter
Kerem hatrick