DK 2022 Elemeleri G Grubu H:6 | Hollanda 6-1 Türkiye | MS | 7 Eylül | TRT 1

şu maç 7,8-0 lık skora bitmesi ülkedeki futbol adına en önemli olay olabilir son yıllardaki dua edelim bol bol yiyelim yoksa gidişat az da olsa düzelmeyecek

yahu sanki bi lakap takılması gerekiyor mus gibi bir sacmalık

Filenin sultanları ( bunlara helal olsun)
Filenin Efeleri
Plajın Şemsiyeleri (plaj futbol takımı)
potanın perileri
12 dev adam
Bizim Çocuklar

bu nedir arkadaş
Tıpkı her şehrin özel bir yemeği olması gibi. Tamam belki bölgeye göre güzel yemekler olabilir ama tr'de her yerin özel bir yemeği var. Hatta ilçelerin bile var. Bu başka bir ülkede varmıdır çok merak ediyorum.

Gscimbom mobil

rıdvan gelince trtden dehlenen ve zincirlerini kıran düzenin adamı ersinin yazdıklarına bakın ARSIZ HERİF

ya bunlar ne kadar arsız, ne kadar yüzsüz böyle. trt'de çalışıyor olsaydın nasıl yalayacaktın acaba bugün şenolu ve takımı. rezil oğlu rezil. tam bir yeni türkiye insanı

Katılmıyorum renktaş

Biz futbola yatırım yapmıyoruz

İsimlere yatırım yapıyoruz

Sonra da başarı bekliyoruz
Biraz yanlış ifade ettim kendimi. Aslında demek istediğim her sezon futbolculara milyonlarca eurolar veriyoruz ama sonuç sıfır. Yani senin dediğin gibi isimlere yatırım yapıyoruz.

İyi ki şu maçı izlemeyi unutmuşum. Akşam akşam tansiyonum fırlayacaktı boş yere. Şenol Güneş acilen gitmelidir!

Buna katılıyorum hocam. Şenol sistemsiz mahv etti takimi o ayri. Ama sunuda sormak istiyorum. Kenan denen adam neden oynatirsin. Orkun okay ortasahasi nasıl verimli olcak. Çağlar formsuz neden ozak kabak orda değil. Kaan sağ bekte hicbirsey yapmıyor. Neden milli takımda bir sağ bek yedeği yok. Daha ilk 11 bile ne kadar hatalı. En büyük soru bu saçma duzeni kuran adam neden benim ülkemin milli takiminin başında.
Senol'un sacmaliklari iste. Kaan'dan sagbek olmaz, Kenan'dan ilk 11 oyuncusu hic olmaz. Su orta saha kurgusu ile hic bir rakibe ustunluk saglayamazsin.

Valla çözüm belli ,tr futbolunun tüm alt yapılarının her bölümünü 10 yıllık yapılanma üzerine artık alman mı italyan mı bi ülke proflarına teslim edecekler ne diyorlarsa yapılacak çocukların karakterine kadar ahlaklarına kadar (iş ahlakı sabır aksi durumları lehlere olan durumları yönetebilmeye kadar)eğitecekler.tahminimce 2010 doğumlular 6 sene sonra bambaşka seviyeye çıkar ve tr takımları anca o zaman büyük işler yapabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum altyapıyı komple Almanlar ve Ingilizler alsın, en alt kademeden.

Bu kadar yetenek barındıran ama bir bok yapamayan başka ülke yok.

Hata stadlar, sahalar, oyuncu diyeti, hayat biçimi, hepsini bunların kontrolüne vereceksin.

15 sene sonra kaymağını yiyeceksin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dizi izlemek daha cazip geldi. Devam edeyim. :emrah:

Valla çözüm belli ,tr futbolunun tüm alt yapılarının her bölümünü 10 yıllık yapılanma üzerine artık alman mı italyan mı bi ülke proflarına teslim edecekler ne diyorlarsa yapılacak çocukların karakterine kadar ahlaklarına kadar (iş ahlakı sabır aksi durumları lehlere olan durumları yönetebilmeye kadar)eğitecekler.tahminimce 2010 doğumlular 6 sene sonra bambaşka seviyeye çıkar ve tr takımları anca o zaman büyük işler yapabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olur mu, o zaman dinozorlar nerden rantlanacak?

Herkes Şenol'a salliyor hakli olarak ama esas sıkıntı futbolun basinda ki kel.

Geri
Üst Alt