DK 2022 Elemeleri G Grubu H:6 | Hollanda 6-1 Türkiye | MS | 7 Eylül | TRT 1

Bu ozan kabak sakat mı ?o oynasa çağlar daha iyi performans gösterir.ozan futbolu biliyor sadece hurra girle oynamıyor beyni olan bi stoper çağlar bence merihle sıvazlıyor o yüzden

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro felan eleştirilebilir ama bu gün kim oynarsa oynasın Hollanda oyuncu kalitesiyle, fizik gücüyle, oyun anlayışıyla her türlü farklı yenerdi. Bu net görülüyor. Hollanda VannGalle baya bi değişmiş. 4 attığımız Hollanda yok sahada. Bize bakıyorum bir oyun kurgusu yok, taktik yok, adam markajı felan yapamıyoruz . Daha fazla fark yeyip rezil olmasak bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozan dombili girmis ben simdi normal TRT 1 de gordum. 4K da dizi devam ediyor anasini satayim.

Ahahah milli takımdan yine gurbetçilere geldik. Ne alıp veremediğin var. Saçma saçma yerlere çekmeyin konuyu.
Futbol dibine kadar siyasete batmış. konuyu saçma yerlere çeken biz değiliz. Bazı gurbetçiler dedim niye üzerine alınıyorsun? Ben Avrupa'da okudum ne mal olduklarını iyi bilirim çoğunun, iyisi de var ama azınlıkta.

Ozan kabak dehşet başladı

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunlarda biraz mal ha acayip bosluklar varken vermiyorlar verseler halimiz harap

Kenan da cikmis, yerine Ozan Kabak girmis. Iyice defans moduna gecmis aptal herif.

Geri
Üst Alt