Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.581
- 1.428
- 1.148
Yallah yavsak baykus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü maç ikinci yarı +18'e dönecek.TRT 4K'dan izliyordum ilk yariyi ikinci yari yok? Dizi basladi.
TRT 4K'dan izliyordum ilk yariyi ikinci yari yok? Dizi basladi.
Bu ozan kabak sakat mı ?o oynasa çağlar daha iyi performans gösterir.ozan futbolu biliyor sadece hurra girle oynamıyor beyni olan bi stoper çağlar bence merihle sıvazlıyor o yüzden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olur mu, o zaman dinozorlar nerden rantlanacak?
Futbol dibine kadar siyasete batmış. konuyu saçma yerlere çeken biz değiliz. Bazı gurbetçiler dedim niye üzerine alınıyorsun? Ben Avrupa'da okudum ne mal olduklarını iyi bilirim çoğunun, iyisi de var ama azınlıkta.Ahahah milli takımdan yine gurbetçilere geldik. Ne alıp veremediğin var. Saçma saçma yerlere çekmeyin konuyu.
Bu dombilinin maçı var mi bu seneOzan dombili girmis ben simdi normal TRT 1 de gordum. 4K da dizi devam ediyor anasini satayim.
Burda Galatasaraya gelse muazzam olur diyenler az degildi...Bu yavşağın transfermark’taki değeri 12 milyon Euro’muş.
Eğer bu futbolcu ise ben de astranotum.
Fener ile 14 dakika oynamisligi var, bu kadar.Bu dombilinin maçı var mi bu sene
Tüm detayları yakından ve net gösterip genç dimağları zedelemek istememişler ...TRT 4K'dan izliyordum ilk yariyi ikinci yari yok? Dizi basladi.