- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ayhan oynuyo bu sezon zurhAlt yas grubunda cikardigi 11'leri inceledim. Genelde 4-3-3 tercih ediyor gibi görünüyor. Bizim sag ve sol ic oynatabilecek orta sahamiz yok. Kendi mevkisinde düzenli olarak forma giyen en iyi isimleri tercih eder mi bilmiyorum. Öyle bir izlenim aldim ama.
Sol bekte tecrübeli oyuncu yok. Sergen Ridvan'i sürekli oynatiyor, bi de Ugur Ciftci var Sivas'ta. Sol beke Mert Müldür'ü koysan onun mac pratigi yok bu sene. 3 stoperle oynayalim desen Kaan Ayhan kendi takiminda oynamiyor. Kabak Ozan o da bu sene piyasada yoktu simdiye kadar.
Orta sahada düzenli olarak oynayan oyuncu aradim, fazla bulamadim. Sadece Berat, Berkan ve Orkun oynuyor. Bu 3'ünü sahaya sürsek muhtemelen üretemeyiz. 2'sini oynatsak en azindan defansif olarak sorun yasamayiz gibi ortada.
Sol kanatta ciddi bir problemimiz var. Ridvan-Kerem defansif olarak follos olma ihtimali yüksek. Hakan'i kanada atip ortaya Yusuf Yazici'yi koysan, o da sürekli yürüyor. Defansif katkisi sifir.
Son maclarda ligde bir seyler oynayan Emrah Başsan ve Serdar Gürler sag kanat oyunculari aslinda. Efecan Karaca keza öyle. 10 numarada Efecan oynasa verimli olur mu bilemem. Erhun Öztümer de ofansif orta saha ama Efecan gibi cok kisa boylu ve Efecan kadar atletik degil.
Ilk macinda böyle zor bir rakiple oynamak kolay olmayacak. Yenilirsek de üzülmem. Senol efendi takimin icine etti sonucta.
Biraz fantastik kadro
Uğurcan Çakır
Zeki Çelik - Çağlar Söyüncü - Merih Demiral - Rıdvan Yılmaz
Berat Özdemir - Berkan Kutlu
Cengiz Ünder - Hakan Çalhanoğlu - Kerem Aktürkoğlu
Burak Yılmaz
Düzenli olarak kendi takiminda forma giyen bir defans var aslinda ama o Türk milli takiminda oynayamiyor; Koray Günter.oynayacak :d
Alman iyi çıkarsa "Bak yabancı o kadar da kötü değilmiş" denip sınır kaldırılır mı acaba?
Şenol'un kasetler meydana çıkabilirkenan karaman denen çöpü kadroya bile almaması lazım
GelmezMilli Ara takima iyi gelir mi