DK 2022 Elemeleri G Grubu H:7 | Türkiye 1-1 Norveç | MS | 8 Ekim | TRT 1

Taylana bak +3 te topu kapıyor eli ayağına dolanıyor topu zar zor geriye veriyor
ulan orda daha ne diye geriye dönüyorsun oyuna ileri risk al maç bitmiş
hocaya kızıyoruz çünkü bu taylanla Berkan üzerine kadro yapılanması yaptı
orta sahada türk oynamaz net

Yabancı sınırı sağolsun bunlara muhtacız artık.

Ya cidden bu kadar yeteneksiz bir Takım oldugumuzu bilmiyordum, Yusuf Yazici bile amatörce hareketler yapıyor..inanilmaz geri gitmis Takım.. iyi olan Federasyon istifaya davet ediliyor..

Hadi berkan dinamoluk yapiyo az cok taylanin gorevi ne tam olarak cidden onceden de dedim senol sirf gs li diye torpil yapmisti hala torpil geciyolar bu elemana

Özellikle ikinci yarıyı izlemeye katlanmak zordu

Allah kahretsin bu tffyi

rezil rızıkçı alman çöplerini de al defol git !!!

Letonya ve karadağa iki farktan puanları dağıtırsan gidemezsin tabi dünya kupasina. O tren coktan kaçtı.

insanda biraz utanma olur. 2 milli takim yap deseler 2.sinde bile yedek olamayacak adami kurtarici diye oyuna soktular.

hee bunlar yönetim istifa deyince 5 li çetenin nihatı da istifa edecekti hangi ülkede yaşıyor bunlar

taylan girdikten sonra savunmada klasik ayağından açmasıyla bir top kaybı yaptı

bir de orta sahada faul yaptı ama verilmedi

bu adam hiç bir zaman çok iyi olmadı ama bu kadar kötü de değildi aslında. feci durumda

Şu rezil Caner 90 dakika oynadı yav daha ötesi yok.

Ya bu taraftar....
Yonetim istifa diye tempo tutmaya basladilar. Adam ilk maçına cıkmış bari burda yapmayın.

Kuntz gibi adamlar olmaz bizde yarışmacı değil geliştirici tarzında son dakika şutunu bile alkışlaması da o yüzdn kalan maçların hepsini almamız da zor dünya kupasına gidemeyiz büyük ihtimal

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt