DK 2022 Elemeleri G Grubu H:7 | Türkiye 1-1 Norveç | MS | 8 Ekim | TRT 1

En azindan pas ile cikma sacmaligina izin vermemesi sevindirici

Pas oyunu ile cikmak istiyorsaniz kaleciniz de dahil ayaklari Iyi olan oyuncularla olur bu,4 idman da görmüs Adam bu oyuncular icin pas la cikmanin mumkun olmadigini

Son zamanlarin en hizli ve coskulu futbolunu oynadik ben begendim

Tek sorun suan icin bazi oyuncularin zeka ve yetenek özürlü olmalilari gibi

Kuntz hamitin falan fikirlerini dinlerse bir sonraki maçta havlu attığımızda kovulur.
Hayır zımbacı kovulduğundan beri milli takım oyuncularını analiz etmek için önünde bir sürü zaman vardı zaten.
Serdar-caner gibi herifleri kimin tavsiyesiyle milli takıma aldıysa bir an önce bu fikrinden vazgeçsin.

Zımbacı gitti aynı aptallıklar devam ediyorsa milli takıma müdahale eden bir üst platform var demektir bu.
Mili takımın başına karabükteki italyan gibi bir hoca getirmek gerekiyordu aslında.
Pas oyunu oynamaya çalışıp oynayamayan koca bir ülke var bu oyunu oynatabilen de bir kişi var o da 33 yaşında toy bir herif.
Bitmiş bu ülke

Allah şahit ,korner aninda artik gol atacaklar dedim ve attilar. 2 yariya da Burak'i cikarmaz diye izlemedim.
Sanirim teknik direktor olsam futbolcular 3.mac kuyumu kazar, 5. mac da kovulurdum cunku oyuncu degisikligi icin asla 2. yariyi beklemezdim.

Kuntz hamitin falan fikirlerini dinlerse bir sonraki maçta havlu attığımızda kovulur.
Hayır zımbacı kovulduğundan beri milli takım oyuncularını analiz etmek için önünde bir sürü zaman vardı zaten.
Serdar-caner gibi herifleri kimin tavsiyesiyle milli takıma aldıysa bir an önce bu fikrinden vazgeçsin.

Zımbacı gitti aynı aptallıklar devam ediyorsa milli takıma müdahale eden bir üst platform var demektir bu.
Mili takımın başına karabükteki italyan gibi bir hoca getirmek gerekiyordu aslında.
Pas oyunu oynamaya çalışıp oynayamayan koca bir ülke var bu oyunu oynatabilen de bir kişi var o da 33 yaşında toy bir herif.
Bitmiş bu ülke
İlk önce şu bizim çocuklar mı bizim sıpalar mı neyse şu saçmalıktan bir vazgeçmek lazım

Büyük takımların yedeklerini veya lüzumsuz oyuncularını milli takıma almasınlar

Serdar Aziz, Serdar Dursun, Ozan Tufan, Caner ve Taylan'ın milli takımda ne işi var?

Yusuf Demir, Emre Demir, Ercan Kara, Ferdi Kadı, Naci Ünüvar gibi adamları kazanmaya çalışmadılar da gidip Vitor'un dehlediği vasat altı oyuncuları oynatıyorlar.

bir sonraki maça caner burak ile başlayacaksa yanına istifa mektubu da eklesin.

Geri
Üst Alt