- 3 Temmuz 2012
- 137.892
- 86.799
- 5.338
15 gol nasıl yemişiz bu kaleciler övülüyor bide
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 gol nasıl yemişiz bu kaleciler övülüyor bide
hiç belli olmaz. bi bakmışız 1. olmuşuz. kuntz geldiğinden beridir top bizi seviyorBu akşam hollandanın takılabileceğini tahmin ediyorum ama norveç ettiğine göre hollanda etmez gibi
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok HollandaKaradağ mi
eksi 37 nasıl oluyor laYok Hollanda
Hollanda'dan 6 mı 7 mi ne yedik. Ondan oluştu.15 gol nasıl yemişiz bu kaleciler övülüyor bide
Cebelitarık ekibine -37 averaj başarısından dolayı bir tebriği çok görme derim.eksi 37 nasıl oluyor la
rıdvan hücum olarak etkili ortalar diyecem orta degil pas atıyor. defansi rezil tabiHalil,rıdvan ve keremin ayaklarına sağlık 10 kişilik rezil cebelitariki bu 3 lu olmasa 2-0 yenerdik muhtemelen
haaaaaaaa. ulan bende hava derecesi sandım. Bu cebelitarık gol attı mi laCebelitarık ekibine -37 averaj başarısından dolayı bir tebriği çok görme derim.
İster misiniz direk gidelim dkya?
rıdvan hücum olarak etkili ortalar diyecem orta degil pas atıyor. defansi rezil tabi
Ben görerek pas atan bekleri severim. ezbere orta yapanlarA kil oluyorumHasretiz resmen şu paslara sorsan ridwan topçu değil bu iş calismayla alakalı ridwannbizde olsa rakip sağ beki geçmezdi ortalari