Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Hollanda bugun berabere kalsa salı günü norveç hollandayı yense bizde karadağı yensek direk cıkarız. Norveç 2. hollanda 3. nasıl ama 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi3 tane döşemişler.haaaaaaaa. ulan bende hava derecesi sandım. Bu cebelitarık gol attı mi la
Eee iste antrenör olsak kötü olmazdi
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiBende önce karadagda sandimBen de norvecte hava sıcaklığı falan sandım![]()
Ezbere orta yapanlar kimin nerede olduğunu bildikleri için yaparlar. Olumlu bir şey yani.Ben görerek pas atan bekleri severim. ezbere orta yapanlarA kil oluyorum
Bu maç kaçta lan. bulamadım maciAkşama
Karadağ 1:0 Hollanda
90'4 Jankovic
Hollanda bugün kazara berabere kalirsa evinde norveci harcar.Hollanda bugun berabere kalsa salı günü norveç hollandayı yense bizde karadağı yensek direk cıkarız. Norveç 2. hollanda 3. nasıl ama![]()
Yok orta boşa gidiyor. Keşke bilselerEzbere orta yapanlar kimin nerede olduğunu bildikleri için yaparlar. Olumlu bir şey yani.
Vallahi ben ikinci olup play-off oynayacağımıza emindim.buna da şükür kesin elenmiş gibiydik.
T.D. Stefan KuntzEee iste antrenör olsak kötü olmazdi
Halil gizli forvet gibi oynayinca neler yapabiliyor.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi22.45 de TR saatiyleBu maç kaçta lan. bulamadım maci