- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.520
- 5.338
spiker neyin kafasını yasıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki hayırlısı olmuştur Bu tokat ona tekrar futbola odaklanmayı hatırlatır.Mental olarak kotu oldu baris içinde ama pozisyon öncesinde net foul var
Ben dedikten sonra yatti o ve 4. kisi.merih demiral?
Millet istiyor ki ,kulüp taviz versin hemen göndersin, taraftarın akıl sağlığı ciddi sıkıntılı yada ergen cok fazla ,kulüp.menfaati diye birsey var ,burada eli zayıf olan oyuncu tarafı ve barış bunu burnu sürterek anlayacakNeom kim ki 40-50 milyonu Barış gibi no name topçuya verecek bir şekilde bizden ucuza kaçırıp seneye 6-7 maaşa Fb'ye getireceklerdi. Ya kafayı toplar oyununa bakar ya da futbol hayatını bitirene kadar süründüreceğiz başka alternatifi yok bu işin.
Kardeşim ayaklarını falan dinlemeden o menajeri halletmemiz şartNeom kim ki 40-50 milyonu Barış gibi no name topçuya verecek bir şekilde bizden ucuza kaçırıp seneye 6-7 maaşa Fb'ye getireceklerdi. Ya kafayı toplar oyununa bakar ya da futbol hayatını bitirene kadar süründüreceğiz başka alternatifi yok bu işin.
Bu yuzden Ingiliz spikerleri cok seviyorum. Cok profesyoneller.Malın teki bu kadar ağır milliyetci şekilde maç anlatanlara sinir oluyorum kuzey göre televizyonlarında brezilyayı 50 - 0 yendik infosunu veren adam gibi.