DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

İspanyayla da berabere kaldık mı tamamdır büyük ihtimalle bu iş yav :D
1757007448464.webp

Abdulkerim bizde milli takımdaki kadar iyi oynamıyor. Bizde çok ağır görünüyor
Okanin oyunuyla da alakali bir durum

Bizde stoperler rakip oyuncularla genis alanda cok fazla teke tek kaliyor

Abdulkerim gibi oyuncular da haliyle zorlaniyor

Montella akilli oynatiyor, oyuncularin defolari fazla ortaya cikmiyor

Bizde ancak Sanchez gibi atletik stoperler is yapar

Yol yakınken başkan inadından dönmeli ve barış Alper satmalı

okanın futbolu gibi yayla gibi boşlukla önde oynamıyor ki milli takım, bi de yanında tabi davinson gibi sürekli önde basan bekin kademesine bile giren biri yerine daha kesici yerini kaybetmeyen merih var
Orası öyle de milli takımda apo daha ciddi oynuyor sanki. Bizde bazen lakayıt futbol oynuyor

Ne oncesi beyler, herifin bilek kirilsa "oncesi" mi kalir. Net kirmiziydi
Hayır değil. Pozisyonu bütün olarak incelenir bir pozisyonu doğuran şey bir diğeri ise ikisini de incelemek zorunda.

Zaten arkadan çekildiği pozisyon faul burada bir değerlendirme süreci olmalıydı.
Onun için çağırmamış olsa da adamın kontrolündeki top çekildiği için kayboluyor.
Sonraki pozisyon ise farklı bir periyodu açmış oluyor, burada ilk pozisyondaki faulü geçiyorum ben denilemez diyorsa direkt ikinci pozisyona geçiyorsa o zaman diğerini de işin için katacaksın.

P.l.'de her hafta aynısından 1 tane pozisyon oluyor her biri kırmızı olsa adam kalmazdı ligde.

Abi bunlar bize ne yaşattı ya. Kerem oyundan çıktı mutlu oldum. Barış çıktı İspanya da oynamayacak umrumda değil. milli maç yahu bu! Aklıma mukayet ol Allah ım

Barışın ilk kırmızı kartı yanlış bilmiyorsam,kafasının dağınık olduğu ortada çocuğun

Çok iyi oldu, öyle kafan başka yerde futbol oynayamazsın. Futbol form oyunu. 3 hafta uzak kalırsan aklını alırlar. Kendini hep formda tutman lazım, hem fiziksel hem mental. Takım arkadaşların senin yüzünden 20 dk fazladan koşup fazladan mücadele edecek.

Hayır değil. Pozisyonu bütün olarak incelenir bir pozisyonu doğuran şey bir diğeri ise ikisini de incelemek zorunda.

Zaten arkadan çekildiği pozisyon faul burada bir değerlendirme süreci olmalıydı.
Onun için çağırmamış olsa da adamın kontrolündeki top çekildiği için kayboluyor.
Sonraki pozisyon ise farklı bir periyodu açmış oluyor, burada ilk pozisyondaki faulü geçiyorum ben denilemez diyorsa direkt ikinci pozisyona geçiyorsa o zaman diğerini de işin için katacaksın.

P.l.'de her hafta aynısından 1 tane pozisyon oluyor her biri kırmızı olsa adam kalmazdı ligde.
Sunu mu anliyorum?
Adam bilek kirilsa da bize faul olarak mi devam etmeliydi?

İstisnai bir ihlal bence bu sertlikten ziyade(yerde de degil ayak havada yandan bilege koymus istemese de)

Neom kim ki 40-50 milyonu Barış gibi no name topçuya verecek bir şekilde bizden ucuza kaçırıp seneye 6-7 maaşa Fb'ye getireceklerdi. Ya kafayı toplar oyununa bakar ya da futbol hayatını bitirene kadar süründüreceğiz başka alternatifi yok bu işin.

Geri
Üst Alt