Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
İspanyayla da berabere kaldık mı tamamdır büyük ihtimalle bu iş yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanin oyunuyla da alakali bir durumAbdulkerim bizde milli takımdaki kadar iyi oynamıyor. Bizde çok ağır görünüyor
Orası öyle de milli takımda apo daha ciddi oynuyor sanki. Bizde bazen lakayıt futbol oynuyorokanın futbolu gibi yayla gibi boşlukla önde oynamıyor ki milli takım, bi de yanında tabi davinson gibi sürekli önde basan bekin kademesine bile giren biri yerine daha kesici yerini kaybetmeyen merih var
Takima guvenmiyor belli ki.Olm spikere bak hayata kustu, 3-1 ondeyiz gerizekali
Hayır değil. Pozisyonu bütün olarak incelenir bir pozisyonu doğuran şey bir diğeri ise ikisini de incelemek zorunda.Ne oncesi beyler, herifin bilek kirilsa "oncesi" mi kalir. Net kirmiziydi
Babası akıllı birine benziyordu o Barış'ı çekip konuşmalı ve toparlamalı artık. Menajerine de azarı kaymalı hatta şutlamalı.ders olsun diyeceğim de embesil menajeri gs suçlatır bu durumdan
barış da inanır
CL de kim oynayacak 5 gün önce satmalı adam almalıydıkYol yakınken başkan inadından dönmeli ve barış Alper satmalı
Malın teki bu kadar ağır milliyetci şekilde maç anlatanlara sinir oluyorum kuzey göre televizyonlarında brezilyayı 50 - 0 yendik infosunu veren adam gibi.Takima guvenmiyor belli ki.
Cok salak bir adam. Anlatimi da kaba tabirle bok gibi. Kaldik bu herife tum eleme maclarinda...Spikerin kafada maç 3-3'e geldi 4'ü yemeyelim 1 puan alalım anlatımında şu an.
DeğilBarışın ilk kırmızı kartı yanlış bilmiyorsam,kafasının dağınık olduğu ortada çocuğun
Sunu mu anliyorum?Hayır değil. Pozisyonu bütün olarak incelenir bir pozisyonu doğuran şey bir diğeri ise ikisini de incelemek zorunda.
Zaten arkadan çekildiği pozisyon faul burada bir değerlendirme süreci olmalıydı.
Onun için çağırmamış olsa da adamın kontrolündeki top çekildiği için kayboluyor.
Sonraki pozisyon ise farklı bir periyodu açmış oluyor, burada ilk pozisyondaki faulü geçiyorum ben denilemez diyorsa direkt ikinci pozisyona geçiyorsa o zaman diğerini de işin için katacaksın.
P.l.'de her hafta aynısından 1 tane pozisyon oluyor her biri kırmızı olsa adam kalmazdı ligde.
Yine milli maçta görmüştü Galler sanırım.Barışın ilk kırmızı kartı yanlış bilmiyorsam,kafasının dağınık olduğu ortada çocuğun
merih demiral?Mac icinde 3 kisi sakatliktan yatti. 3'u de bizim oyuncu.