DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

Uğurcan'a olan nefreti anlamadım yediği ilk golde hiç bir hatası yok. 2. golde biraz hatası var gibi ama Mamardashvili gibi hatalar yapmadı mesela. Bonservisi yüzündense suçlu Uğurcan değil yönetim. Gs oyuncularını yerin dibine sokayım diye bekleyen mod ve üyeler var forumda resmen.
FM de almiyorlar ondan oyle biraz heralde

Sommer en az yıllık 8 isterdi. 2 yıllık 16m Euro.

Uğurcan 4 yıllık 37.5m Euro.

İş bittikten sonra konuşmak kolay renkdaş. Gelince herkes sevindi. Trabzonspor'da da kötü değildi. Herkes beğeniyorum dedi şimdi çöp çekmenin anlamı yok.

Ligin en iyi yerli kalecisi. Fenerbahçe'de istedi alamadı. Bizde bir 3-5 maç oynasın göreli.
Dikkat ettiysen ben çöp demedim. Kötü kaleci de demedim. Hatta bize olan avantajınıda yazdım. Sommer daha net bir isim bunuda belirttim. Ayrıca Sommer in yıllık 8 isticeğini sana kim söyledi 36 yaşında bu adam. Bu fikre nasıl kapıldın bilmiyorum renktaş. 4M a hayır demezdi bende diyorum. İkimizinde dayanağı yok para konusunda. Elimizde kesin rakam yoksa yorum yapmamak daha doğru bence. Yani ben Uğurcan geldiği için üzülmedim yada negatif değilim. Mesajım olayın iki yönünü göstermek amaçlıydı. Sen yanlış anladın sanırım :)

bok yok şimdiden bahsetmiyorum

altay-uğurcan kavgası verirken uğurcanın yediği her golde çöp çekmeye çalışıyorlardı algıyla hatalı olmasa bile

yaptığınızın ondan farkı yok
Aga ben o kavgada bile Altayi savunmuşumdur öyle hatırlıyorum beğenmiyorum ezelden beri bu herifi

Uğurcan'a olan nefreti anlamadım yediği ilk golde hiç bir hatası yok. 2. golde biraz hatası var gibi ama Mamardashvili gibi hatalar yapmadı mesela. Bonservisi yüzündense suçlu Uğurcan değil yönetim. Gs oyuncularını yerin dibine sokayım diye bekleyen mod ve üyeler var forumda resmen.
Ederson iyi kaleci fakat cok iyi ayak kalitesi harici artışı yok hatta forumda çoğu kisi edersonu istemiyordu, yani aynı maliyetle edersonu alsak tepkiler ne olacaktı?
Uğurun dezavantajı milli takimmda da oynuyor
30 milyonlara iyi kaleci alınırdı doğru ama worldclass yani donna martinez tarzı adamlari o paraya getiremiyorsun, taraftar bunu anlamiyor

Çok basit kurtarılabilir pozisyondu elini bile uzatamadı.Aç izle.
İzledim. Hatalı yemiş evet ama bahsettiğin gibi de değil çok düzgün ve ip gibi vurmuş Kvara. Uğurcan muhtemelen topu geç görüyor orada o yüzden geç kalıyor aslında. İzlemeyince ciddi çok büyük hata herhalde dedim.

Kerem ,muhtemelen arkadaşlık konusunda cok iyi bir adam degil ,fener içinde de yerlilerden cok yabancılara yanlarsa şaşırmam

Alın abi sommers. Hata yapmayan kaleci yok. Donanarumanın 2025 sıçışları diye video yapsak kazara alsak küfür kıyamet gidecekti heralde.

Çok para mı verildi, verildi abi gidin bunu verene laf edin. Adamın fırsatını kollamayın.
Çok para verilmemiş gibi bakacaksınız ki para çöp olmasın yoksa bu kafayla muslerayı 15 yaş gençleştirmekten başka çaremiz kalmaz. Gerçi onun da yediklerini kolay unuttuk gibi :asd:

Ederson iyi kaleci fakat cok iyi ayak kalitesi harici artışı yok hatta forumda çoğu kisi edersonu istemiyordu, yani aynı maliyetle edersonu alsak tepkiler ne olacaktı?
Uğurun dezavantajı milli takimmda da oynuyor
30 milyonlara iyi kaleci alınırdı doğru ama worldclass yani donna martinez tarzı adamlari o paraya getiremiyorsun, taraftar bunu anlamiyor
Edersonu da asiri pahali karsilardim. Onun da defolari olacak. City haricinde kadro ile oynayinca gorecegiz ne kadar surede alisacak. 11 M maas /imaj hakki falan deli deli paralar.

Sonucunda 2 turlu risk vardi:
- genc kaleciye fazla para verecektin(restes degil ama o soygundu)
-ligde bildigin kaleye para verecektin.

başkan kendi hedefini secti.

Temmuzda bir suru 23 25 lik kalecilerden 15 17 ye bitirmeleri lazimdi.

yok ya ramazan sohbetlerinde kim iyiyse onları kovalayacak bence ismail yüksek ilk profil
Fener de varmi oyle oyuncu pek sanmıyorum çoğu alkolik tipler ,8jkkdan orkunla takilirlar ozel.hayatinda ama fenerin içinde yabancı oyunculara yanlayacak bence belki çağlar olabilir mülayim adam

Neyini beğenmedin anlat. Takmışsınız 30 milyon verildi.
Sanki 30 milyon verilen başka kaleci olsa gol yemiyor tavrını bırakalım.

10 milyon maaş vereceğin admın ayakları diye 2 aydır fantazi dünyasına döndü forum. Şu maça uğurcanın ayakları diye video mu yapılmalı değerlenmesi için.

Uğurcanı şu forumda 3 senedir en çok itin görüne sokup sokup çıkaranlardan biriyim ben ne olmalı misal Wakabayashi gibi sağdan sola mı uçmalı.
Kaleci bu illa gol yiyecek ulan bu yenir mi denileni bile yiyecek. Dünyada ne kaleciler ne goller yedi ve yiyecekler önemli olan kalede güven vermesi bu maç boyunca izlediğim zamanlarda bana güven verdi. Özellikle ayaklarını ciddi geliştirmiş. Bonservisi bana göre Türk ve son gün olası sebebiyle 10 milyon euro daha fazla ama bu oyuncunun suçu değil ki yönetimin suçu. Maaşı 2.2 milyon euro ve Uğurcan kalitesi olarak bu maaşı hak edecek bir kaleci.

Geri
Üst Alt