DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

Kvara mert denen malı hoplatmış çok iyi oyun çıkarttın kvaraya haraket ettirmedin diyor.
Olm kvara 1 aydır falan sıçıyor yazın kulüpler dk'da tüm gücünü bitirdi. Bom bok bir halde merti sürpriz yumurta gibi zıplatmış malın söylediklerine bak.

Lookman skills videosu açın izleyin. Real Madrid'e aynı golü atıyo. Açı farklı biraz ama topun gittiği yere bakın. Kalecinin önünde de kimse yok. Kalecide Courtois. Uğurcan ın yediği golde de top aynı sertlikte aynı yere gidiyo. Uğurcan ın önü dolu bide. Bu örneği son zamanlarda en yakın iki pozisyon olduğu için anlaşılsın diye verdim. Çıkarması en zor bölge yerden sert direk dibi toplardır. Birçok maçta ordan gol yer kaleciler. Hepsinde de nasıl kurtaramadı dersin kamera çekimi ile gerçek farklı olduğu için. Uğurcanda yedi normal yani. O topu çıkarsa zaten insan üstü birşey yapmiş olurdu. Kamera açıları sizi yanıltmasın. Uğurcan süper kaleci vs. diye düşünerek yazmıyorum bunu. 2. Golü değerlendiriyorum. Kalecilik olarak tabikide uğurcan dünyanın en iyi 10 kalecisi arasına girmez. O ayrı. Ama iyi kaleci kötü değil.
Yönetimin hatasını Uğurcan'a yüklememek lazım. Yönetimin hatası onları bağlar. Uğurcan 2.2 milyon maaş alıyor ona göre bakmak lazım.

Asiri iyi bir kadromuz yok aslinda

Bence montella dogru oyun anlayisi ile takimi yönettigi icin basarili oluyoruz
Kadromuzda ciddi eksik bölgeler var ,bencede montella iyi iş görüyor, fener allahtan montellaya sulanmadi bence en etkili olabilecek hoca oydu İsmail veya başkas degil

Asiri iyi bir kadromuz yok aslinda

Bence montella dogru oyun anlayisi ile takimi yönettigi icin basarili oluyoruz
Var rengo. Ancak net bir forvetimiz ve sağ bekimiz yok. Bu büyük eksiklik. Harici kadro baya kaliteli. Ama evet Montella iyi yönetiyo o konuda da haklısın. Forvetsiz takıma bu şekilde goller attırmak kolay iş değil

Bence berbat bir maç çıkardık bireysel hatalardan şans golleri bulduk Gürcistan’ı bu kadar kötü beklemiyordum şanslıydık merihle mertle başarı imkansız

Açıkçası beni tek tedirgin eden Montella-Fb gibi bir şey olması idi. Herif sahici TD

Hocayı nasil ikna ederiz bilmiyorum ama ocak ayında filan hakani almamız lazım ki bonserviside düşecektir

20 milyona hakan alinsaydi bu mac sonu ne derlerdi acaba @Recep Buruk
ruh ve sinir hastalıkları bölümüne üyelik standımı actılar anlamadım

nerde stres atmaya gelen herif var burada

bide forum kültürü dersin herkes yaşını başını almıs twitter gibi ergende yok diyelim

yazık

Yönetimin hatasını Uğurcan'a yüklememek lazım. Yönetimin hatası onları bağlar. Uğurcan 2.2 milyon maaş alıyor ona göre bakmak lazım.
Yönetim evet hatalı. Barış konusunda da hatalı. Eğer performans vermezse Barış Lookman için çok yangın yapılır. Ama şu açıdan bakmak lazım bence. Uğurcan mevcut yerli olayını tam tersine çeviren bir hamle oldu. Benim bildiğim fener bu ali koç u gönderemez. Önemlide değil. Keza kim gelirse gelsin fenerin başına başarısızlık devam ederse Galatasaray ı masa başinda durdurmak isticekler. Bu Türk futbolunun değişmez bir gerçeği. Yapabilecekleri şeylerin en büyüğü yabancı sınırı. Zamanında Aziz Yıldırım yüzünden belkide Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceğimiz bir final engellenmiş oldu. Yabancı sınırı yüzünden. Hücum hattımız Drogba Sneijder stoperimiz Semih filandı. Hücum hattımız kupayı alan Ronaldo lu Madrid'e neler yaptı gördük zaten. Uğurcan hamlesi bunların bu kozunu elinden aldı tamamen. Kaleyi yerli yapabilmek büyük lüks oluyo sınır konusunda. O yüzden şuan biraz mantıksız gelen şeyler aslında bir sürü kötü ihtimali çoktan bitirmiş oldu. Olayın birde bu tarafına bakmak lazım

Montella çok iyi hoca 40 yılda 1 doğru hoca denk geldi bu hoca giderse 10 15 yıl doğru hoca beklersiniz.3-0 öndeyiz barışın kırmızı yemesiyle tabikide gol yiyeceksin.Ne bekliyorsunuz 10 kişiyle 3-1 4-1 mi bitecekti maç?

bu maçta büyük büyük tespitler yapacak ne oldu? arda güler'in fizik kalitesi, barış'ın kırmızısı ve kenan'ın biraz dandik performansı hariç ilginç bir şey olmadı bile maçta.

Edersonu da asiri pahali karsilardim. Onun da defolari olacak. City haricinde kadro ile oynayinca gorecegiz ne kadar surede alisacak. 11 M maas /imaj hakki falan deli deli paralar.

Sonucunda 2 turlu risk vardi:
- genc kaleciye fazla para verecektin(restes degil ama o soygundu)
-ligde bildigin kaleye para verecektin.

başkan kendi hedefini secti.

Temmuzda bir suru 23 25 lik kalecilerden 15 17 ye bitirmeleri lazimdi.
Yüksek bonservis, düşük maaş bunu savundum hep. Ben yüksek bonservisi de genç kaleciye verme taraftarıydım hem bizim yabancı kaleci kültürümüz hem de yine uzun yıllar kaleci yakalamak için. Bir de bizim taraftarda yerli oyunculara daha az kredi veriliyor. Petrovic, Tzolakis olsa çok iyi olacaktı. Uğurcan'a verilen 10 milyon euro fazla bonservis var yönetim hatası yüzünden hedef burada yönetim olmalı hatta yönetimin bu parayı bağış yada sponsorlukla kulübe verilmesi sağlanmalı.

Son düzenleme:
ruh ve sinir hastalıkları bölümüne üyelik standımı actılar anlamadım

nerde stres atmaya gelen herif var burada

bide forum kültürü dersin herkes yaşını başını almıs twitter gibi ergende yok diyelim

yazık
ya adam daha maca cikmadan yerden yere vuruyolar ya anlamiyorum.
Eren Trabzonda neydi bizdeki haline bak
Hakan Calhanoglu yillardir milli takimda iyi degil , kendi takiminda parliyor.
Ugurcan bize transfer olduktan sonra oynadigi ilk milli macta adami yerden yere vuruyorlar anlamiyorum
Verilen parayai mi elestiriyorsun gir Dursun Ozbekin konusuna oraya yaz.

bay elimizde patladı

Yüksek bonservis, düşük maaş bunu savundum hep. Ben yüksek bonservisi de genç kaleciye verme taraftarıydım hem bizim yabancı kaleci kültürümüz hem de yine uzun yıllar kaleci yakalamak için. Bir de bizim taraftarda yerli oyunculara daha az kredi veriliyor. Petrovic, Tzolakis olsa çok iyi olacaktı. Uğurcan'a verilen 10 milyon euro fazla bonservis var yönetim hatası yüzünden hedef buraad yönetim olmalı hatta yönetimin bu parayı bağış yada sponsorlukla kulübe verilmesi sağlanmalı.
Bence bizim teknik ekipte bizim gibi dusunuyordu - bir istisna ilk konusulan maliyetlerde (10m bons - 6 M maas) ederson gundemdi.

Su donnaruma hastaligi ve baskanin Ugurcan'a kitlenmis olmasi(oyle baktigim icin boyle diyorum) osimhenden sonra 20 ye alsaydi (ederson gundeminden dolayi onu da yapamadi bence) sonrasinda 8 M maasa karsi cikmakta hakliydi (ama dogru nedenlerden mi karsiydi bilmiyorum)

Biz Osimhen surecine bagli konusuyorduk kasadaki para vs diye ama kaleci konusu agustosta son hamle keyfinin icine etti acikcasi.

Hala ilkayi bedavaya istedigimiz maasa aldigimiza inanamiyorum. Buyuk lütuf

Geri
Üst Alt