Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.264
- 14.208
- 1.398
bu tarz takımlara karşı gerçek bi 5li savunmayla çıkmak lazım sanırım sırbıstan puan almış bu şekilde ispanya'dan geçen sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta puanlar böyleyse 6 gol yiyen kaleci o puanı aldıysa tek sorun olmayan kaleciymiş demek ki denir takımda.
Kesin çözüm kaleyi maç önü betonla kapatmak Furkanım şantiye şefimbu tarz takımlara karşı gerçek bi 5li savunmayla çıkma lazım sanırım sırbıstan puan almış bu şekilde ispanya'dan geçen sene
Yediğimiz 3 gol de ismail denen tenekeni orta sahada gezmesinden kaynaklı bunun o puanı alıp erenin 5.7 alması skandal. Hele mert erenden neyi iyi yapmış da 0.2 puan daha iyi.
Maçın puanları. Lakin burada bazı yorumlardan anladığım Uğurcan yüzünden olmuş 6. Uğurcan olmasa yenilmezdik herhalde.
İdare et kafamız bu kadar çalışıyor:d15 yıldır steroid basmağa devam he hala aynı yerdesin devam![]()
en azından 6 yemezdik AzizimKesin çözüm kaleyi maç önü betonla kapatmak Furkanım şantiye şefim![]()
Orta saha yol gecen hani olursa, geride sürekli 3'e 2 4'e 2 yakalanırsak Liverpool bizi delik deşik eder.Liverpool böyle oynamıyor ki. İspanya bizimle billur geçti
Bu maçta puanlar böyleyse 6 gol yiyen kaleci o puanı aldıysa tek sorun olmayan kaleciymiş demek ki denir takımda.
Muhammedim kpss gibi 1 yıl da maça hazırlansak en az 4 olurduMaça çok kötü hazırlanmışız, demek ki neymiş ayaklarımız yere sağlam basmalı. Bu maç bize CL de ders olur umarım
Botafogolular gece duvar örüp psgyi yenmişti hatirlarsin azizim amele yanığımKesin çözüm kaleyi maç önü betonla kapatmak Furkanım şantiye şefim![]()

Takımda eleştirilecek son adamdı. 1 golde kesin hatası vardı. Diğer golde ise Merino mu çok iyi şut çekti yoksa kaleci mi hatalıydı şu an karar veremedim. Onun dışındaki pozisyonlarda zaten her kaleci yerdi.Kaleci en iyi oyuncuydu.
Onun sebebi Yamal sürekli oradan geldi o yüzden.Yediğimiz 3 gol de ismail denen tenekeni orta sahada gezmesinden kaynaklı bunun o puanı alıp erenin 5.7 alması skandal. Hele mert erenden neyi iyi yapmış da 0.2 puan daha iyi.
3 falan olmalı.