Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.011
- 11.786
- 1.993
Keşke uzatmasaydi sözleşmesini. Tam okanin adami. Müthiş yedek olurdu bizdeİsmail bence iyi oyuncu ama dengesiz bir herif her an atilabilir gibi oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke uzatmasaydi sözleşmesini. Tam okanin adami. Müthiş yedek olurdu bizdeİsmail bence iyi oyuncu ama dengesiz bir herif her an atilabilir gibi oynuyor
En iyi 2. Olma olayı varAveraj mı lazım la hala vites düşürmedi bizimkiler
En iyi ikinci direk gidiyor mu, ona kasalım.Grup 2.leri arasında İtalya hariç hepsini harcarız gibi geliyor bana 24 sene sonra dünya kupasına gideceğiz gibi
HahahahahahahhaahaÇok komik paylaşımlar yaptım kimseler gülmedi. Ama sorun yok ben hala gülüyorum.
Mertin attığı bir tane top doğru yere gitmedi. Boş alana kafa atıyor, kanat oyuncusu o mal yüzünden geri geliyor sağ kanat yokmuş gibi oynuyoruz.mert ve ismail şu ana kadar çok iyiler
Kim o gudubet suratlı?Bi tane de barış sallasa da gudubet suratlı kıskançlıktan çatlasa.
Çok kibarsın admirim sağol, varolHahahahahahahhaaha
Kerem ŞereflicamiaoğluKim o gudubet suratlı?
Ne kerem ne baria forvette olmuyor heleki kerem hic olmuyor 1 kisi eksik oynatıyor ki zaten ligtende tecrübesi yok o bölgede barışın enazindan tecrübesi var ,bu şekilde kanat oyuncularını forvet oynatiyoruz ama biraz ciddi takimlar gelince kaleye sut bile cekemiyoruzKerem olağanüstü gayretli, özellikleri itibariyle bundan fazlasını da yapamaz merkezde. Hoca keşke bu işten vazgeçse; Barış yahut Can öncelikli olmalı.